دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

بورل: حمله اسرائیل به رفح اوضاع را وخیم می‌کند

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا تأکید کرده که کشاندن جنگ غزه به رفح در مرز با مصر پیامدهای ناخوشایندی به همراه خواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۷ - ۱۵ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 04
کد خبر: ۲۲۶۷۰۰

به گزارش راهبرد معاصر. «تا وقتی جنگ غزه ادامه داشته باشد، تصور بهبود اوضاع در دریای سرخ دشوار است زیرا این دو به هم ربط دارند» رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا جوزپ بورل این اظهارات را در ابراز نگرانی عمیق از تصمیم تل‌آویو برای گسترش جنگ غزه مطرح کرد.

 

طبق گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، رسانه‌ها روز گذشته (شنبه) گزارش‌هایی را درباره قصد ارتش رژیم صهیونیستی برای تعمیم جنگ غزه به رفح در مرز غزه با مصر منتشر کردند که موجی از نگرانی را در بین کشورهای عضو اتحادیه اروپا به وجود آورده است زیرا بیش از یک میلیون نفر برای فرار از جنگ غزه به این شهر پناه برده‌اند.

 

بورل در واکنش به این تصمیم رژیم صهیونیستی با تأکید بر این‌که یک میلیون فلسطینی به تدریج در مرز مصر آواره شده‌اند گفت که «اسرائیل مدعی است که این‌‌ها مناطق امن هستند اما در حقیقت آن‌چه شاهد هستیم این است که تأثیر بمباران بر جمعیت غیرنظامی ادامه دارد و این وضعیت وخیمی را به وجود می‌آورد».

 

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی یوآو گالانت روز پنجشنبه هفته گذشته گفت که ارتش رژیم صهیونیستی پس از پایان عملیات در خان یونس به رفح خواهد رفت اما جدول زمانی خاصی برای آن اعلام نکرد.

 

تحلیلگران سیاسی و مقام‌های غربی بر این باورند که ورود ارتش رژیم صهیونیستی به رفح، اسرای فلسطینی را به سوی مصر سوق داده و توافق سازش تل‌آویو با قاهره را تضعیف کرده و خشم ایالات متحده را برمی‌انگیزاند. علاوه بر آن مذاکرات بسیار کند صلح اسرائیل با حماس نیز در معرض خطر قرار می گیرد.

 

بورل قبل از برعهده گرفتن ریاست مذاکرات غیررسمی وزرای خارجه اتحادیه اروپا در بروکسل گفت که جنگ اسرائیل در غزه یک «اثر دومینویی» به وجود آورده است به طوریکه این جنگ به لبنان،‌عراق، سوریه و دریای سرخ کشیده شده است./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار