بورل: حمله اسرائیل به رفح اوضاع را وخیم می‌کند-راهبرد معاصر
۱۹۰۵ نظامی سوری از عراق به کشورشان تحویل داده شدند اردوغان: از ثبات سوریه و حاکمیت آن بر سرزمین‌های خود حمایت می‌کنیم اسپوتنیک: عراق روند بازگرداندن ۲۰۰۰ سرباز سوری را از امروز آغاز می‌کند پوتین: روسیه ۴ هزار نیروی ایرانی را از سوریه به تهران منتقل کرد / هنوز بشار اسد را پس از آمدن به مسکو ندیده‌ام پزشکیان در نشست دی هشت: کشور‌های اسلامی با همگرایی مقابل جنایات رژیم صهیونیستی بایستند مصر رئیس گروه دی۸ شد سخنگوی وزارت خارجه: حملات اسرائیل منجر به تخریب زیرساخت‌های غیرنظامی یمن شد واکنش انصارالله به حمله هوایی اسراییل: به هر تجاوزی پاسخ می‌دهیم/ حمایت از غزه ادامه دارد حمله هوایی گسترده رژیم اسرائیل به صنعاء و الحدیده یمن + جزییات وزیر کابینه صهیونیستی: فعلا در سوریه می‌مانیم المیادین از وقوع یک انفجار بسیار مهیب در جنوب لبنان خبر داد عراقچی: امیدواریم سران دی۸ پیام محکمی درباره توقف جنایات اسرائیل به جهان بدهند «تروداویه» و «ستاریه ترنی» توسط ارتش روسیه آزاد شدند سارکوزی به یک سال زندان محکوم شد تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران

بورل: حمله اسرائیل به رفح اوضاع را وخیم می‌کند

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا تأکید کرده که کشاندن جنگ غزه به رفح در مرز با مصر پیامدهای ناخوشایندی به همراه خواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۷ - ۱۵ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 04
کد خبر: ۲۲۶۷۰۰

به گزارش راهبرد معاصر. «تا وقتی جنگ غزه ادامه داشته باشد، تصور بهبود اوضاع در دریای سرخ دشوار است زیرا این دو به هم ربط دارند» رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا جوزپ بورل این اظهارات را در ابراز نگرانی عمیق از تصمیم تل‌آویو برای گسترش جنگ غزه مطرح کرد.

 

طبق گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، رسانه‌ها روز گذشته (شنبه) گزارش‌هایی را درباره قصد ارتش رژیم صهیونیستی برای تعمیم جنگ غزه به رفح در مرز غزه با مصر منتشر کردند که موجی از نگرانی را در بین کشورهای عضو اتحادیه اروپا به وجود آورده است زیرا بیش از یک میلیون نفر برای فرار از جنگ غزه به این شهر پناه برده‌اند.

 

بورل در واکنش به این تصمیم رژیم صهیونیستی با تأکید بر این‌که یک میلیون فلسطینی به تدریج در مرز مصر آواره شده‌اند گفت که «اسرائیل مدعی است که این‌‌ها مناطق امن هستند اما در حقیقت آن‌چه شاهد هستیم این است که تأثیر بمباران بر جمعیت غیرنظامی ادامه دارد و این وضعیت وخیمی را به وجود می‌آورد».

 

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی یوآو گالانت روز پنجشنبه هفته گذشته گفت که ارتش رژیم صهیونیستی پس از پایان عملیات در خان یونس به رفح خواهد رفت اما جدول زمانی خاصی برای آن اعلام نکرد.

 

تحلیلگران سیاسی و مقام‌های غربی بر این باورند که ورود ارتش رژیم صهیونیستی به رفح، اسرای فلسطینی را به سوی مصر سوق داده و توافق سازش تل‌آویو با قاهره را تضعیف کرده و خشم ایالات متحده را برمی‌انگیزاند. علاوه بر آن مذاکرات بسیار کند صلح اسرائیل با حماس نیز در معرض خطر قرار می گیرد.

 

بورل قبل از برعهده گرفتن ریاست مذاکرات غیررسمی وزرای خارجه اتحادیه اروپا در بروکسل گفت که جنگ اسرائیل در غزه یک «اثر دومینویی» به وجود آورده است به طوریکه این جنگ به لبنان،‌عراق، سوریه و دریای سرخ کشیده شده است./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار