نروژ احیای کمک‌های مالی به «آنروا» را خواستار شد-راهبرد معاصر
اسپوتنیک: عراق روند بازگرداندن ۲۰۰۰ سرباز سوری را از امروز آغاز می‌کند پوتین: روسیه ۴ هزار نیروی ایرانی را از سوریه به تهران منتقل کرد / هنوز بشار اسد را پس از آمدن به مسکو ندیده‌ام پزشکیان در نشست دی هشت: کشور‌های اسلامی با همگرایی مقابل جنایات رژیم صهیونیستی بایستند مصر رئیس گروه دی۸ شد سخنگوی وزارت خارجه: حملات اسرائیل منجر به تخریب زیرساخت‌های غیرنظامی یمن شد واکنش انصارالله به حمله هوایی اسراییل: به هر تجاوزی پاسخ می‌دهیم/ حمایت از غزه ادامه دارد حمله هوایی گسترده رژیم اسرائیل به صنعاء و الحدیده یمن + جزییات وزیر کابینه صهیونیستی: فعلا در سوریه می‌مانیم المیادین از وقوع یک انفجار بسیار مهیب در جنوب لبنان خبر داد عراقچی: امیدواریم سران دی۸ پیام محکمی درباره توقف جنایات اسرائیل به جهان بدهند «تروداویه» و «ستاریه ترنی» توسط ارتش روسیه آزاد شدند سارکوزی به یک سال زندان محکوم شد تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران در اقدامی نادر، سوئیس فعالیت حزب‌الله را ممنوع کرد هشدار عراقچی درباره طراحی آمریکا و اسرائیل برای تجزیه کشورهای اسلامی

نروژ احیای کمک‌های مالی به «آنروا» را خواستار شد

وزیر خارجه نروژ بامداد دوشنبه از کشورهای تعلیق‌کننده کمک‌ها به آنروا خواست که عواقب این کار برای فلسطینی‌ها را در نظر بگیرند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۲ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 05
کد خبر: ۲۲۶۸۵۴

به گزارش راهبرد معاصر، در ادامه تاکید نروژ بر تداوم ارائه کمک‌های مالی خود به آژانس امدادرسانی سازمان ملل به آوارگان فلسطینی در نوار غزه، این کشور خواستار احیای کمک‌های دیگر کشورها نیز شد.

 

«اِسبِن بارث ایدی» وزیر امور خارجه نروژ بامداد دوشنبه گفت: «اکنون زمان آن نیست که مردم فلسطین را با توقف کمک مالی به آنروا، رها کنیم».

 

به نوشته وبگاه شبکه «الجزیره»، وی از کشورهای تعلیق‌کننده کمک‌ها به آنروا خواست که عواقب این کار برای فلسطینی‌ها را در نظر بگیرند.

 

پیش از این نیز «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفته بود که اقدامات نجات‌بخش آنروا در نوار غزه، ستون اصلی ارسال کمک‌های بشردوستانه به ساکنان این منطقه است.

 

ادامه بمباران شدید و گلوله‌باران مناطق مختلف غزه در حالی است که رژیم صهیونیستی با تشدید محاصره، از ورود کمک‌های بشردوستانه از گذرگاه مرزی رفح به غزه جلوگیری می‌کند.

 

همزمان ۱۱ کشور از جمله آمریکا، انگلیس، ایتالیا، فنلاند، هلند، استرالیا، کانادا، اسکاتلند، سوئیس، فرانسه و ژاپن به بهانه دروغ‌های واهی صهیونیست‌ها، کمک‌های مالی به آنروا را تعلیق کرده‌اند. تعلیق این کمک‌ها خطر توقف فعالیتهای بشردوستانه نهادهای وابسته به سازمان ملل در غزه را افزایش داده است و بر وخامت اوضاع افزوده است.

 

از سوی دیگر دفتر امور هماهنگیهای بشردوستانه سازمان ملل(OCHA) در گزارشی با اشاره به کمبودها در غزه اعلام کرد که ۱.۷ میلیون نفر در نوار غزه بی خانمان و با کمبودها مواجه هستند و مردم غزه به پناهگاه، غذا، آب و دارو نیاز فوری و اساسی دارند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار