نروژ احیای کمک‌های مالی به «آنروا» را خواستار شد-راهبرد معاصر
عملیات شهادت طلبانه در قلب تل‌آویو + واکنش گروه‌های مقاومت  مصر: در مرحله نخست ۳۳ زندانی اسرائیلی در مقابل ۱۸۹۰ اسیر فلسطین آزاد می‌شوند دبیر کل سازمان ملل: آتش‌بس میان اسرائیل و لبنان همچنان پابرجاست، اما شکننده است سازمان امنیت سعودی: کشور در معرض توطئه قرار دارد وقوع انفجار‌های بزرگی «ایلات» را به لرزه درآورد پزشکیان: آماده تضمین امنیت در منطقه هستیم و نیازی به غرب نداریم السیسی با خلیفه حفتر دیدار کرد روس‌اتم: مذاکرات با ایران درباره احداث یک نیروگاه اتمی جدید به‌زودی آغاز می‌شود توافق اربیل و سلیمانیه برای تشکیل دولت اقلیم کردستان عراق جزئیات آزادی اسرای عضو گروه‌های مبارز فلسطینی در مرحله اول پزشکیان: مصمم به عملیاتی کردن طرح جامع راهبردی ایران و روسیه هستیم بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اعتراض به توافق تبادل اسرا استعفا کرد رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک متن معاهده راهبردی ایران و روسیه منتشر شد/ جزئیات توافق تهران و مسکو نخست‌وزیر گرینلند: نمی‌خواهیم بخشی از ایالات متحده باشیم

نروژ احیای کمک‌های مالی به «آنروا» را خواستار شد

وزیر خارجه نروژ بامداد دوشنبه از کشورهای تعلیق‌کننده کمک‌ها به آنروا خواست که عواقب این کار برای فلسطینی‌ها را در نظر بگیرند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۲ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 05
کد خبر: ۲۲۶۸۵۴

به گزارش راهبرد معاصر، در ادامه تاکید نروژ بر تداوم ارائه کمک‌های مالی خود به آژانس امدادرسانی سازمان ملل به آوارگان فلسطینی در نوار غزه، این کشور خواستار احیای کمک‌های دیگر کشورها نیز شد.

 

«اِسبِن بارث ایدی» وزیر امور خارجه نروژ بامداد دوشنبه گفت: «اکنون زمان آن نیست که مردم فلسطین را با توقف کمک مالی به آنروا، رها کنیم».

 

به نوشته وبگاه شبکه «الجزیره»، وی از کشورهای تعلیق‌کننده کمک‌ها به آنروا خواست که عواقب این کار برای فلسطینی‌ها را در نظر بگیرند.

 

پیش از این نیز «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفته بود که اقدامات نجات‌بخش آنروا در نوار غزه، ستون اصلی ارسال کمک‌های بشردوستانه به ساکنان این منطقه است.

 

ادامه بمباران شدید و گلوله‌باران مناطق مختلف غزه در حالی است که رژیم صهیونیستی با تشدید محاصره، از ورود کمک‌های بشردوستانه از گذرگاه مرزی رفح به غزه جلوگیری می‌کند.

 

همزمان ۱۱ کشور از جمله آمریکا، انگلیس، ایتالیا، فنلاند، هلند، استرالیا، کانادا، اسکاتلند، سوئیس، فرانسه و ژاپن به بهانه دروغ‌های واهی صهیونیست‌ها، کمک‌های مالی به آنروا را تعلیق کرده‌اند. تعلیق این کمک‌ها خطر توقف فعالیتهای بشردوستانه نهادهای وابسته به سازمان ملل در غزه را افزایش داده است و بر وخامت اوضاع افزوده است.

 

از سوی دیگر دفتر امور هماهنگیهای بشردوستانه سازمان ملل(OCHA) در گزارشی با اشاره به کمبودها در غزه اعلام کرد که ۱.۷ میلیون نفر در نوار غزه بی خانمان و با کمبودها مواجه هستند و مردم غزه به پناهگاه، غذا، آب و دارو نیاز فوری و اساسی دارند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار