واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی زمان نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین مشخص شد سفر بن‌زاید به روسیه در میانه تنش‌های منطقه‌ای رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند الجولانی: روسیه از وحدت و ثبات سوریه حمایت کرده است نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند» ترامپ مجددا ایران را تهدید کرد: حمله بعدی بسیار بدتر خواهد بود/ ایران سریعا پای میز مذاکره بیاید کرملین: پوتین فردا با رئیس امارات دیدار و گفت‌و‌گو می‌کند

نروژ احیای کمک‌های مالی به «آنروا» را خواستار شد

وزیر خارجه نروژ بامداد دوشنبه از کشورهای تعلیق‌کننده کمک‌ها به آنروا خواست که عواقب این کار برای فلسطینی‌ها را در نظر بگیرند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۲ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 05
کد خبر: ۲۲۶۸۵۴

به گزارش راهبرد معاصر، در ادامه تاکید نروژ بر تداوم ارائه کمک‌های مالی خود به آژانس امدادرسانی سازمان ملل به آوارگان فلسطینی در نوار غزه، این کشور خواستار احیای کمک‌های دیگر کشورها نیز شد.

 

«اِسبِن بارث ایدی» وزیر امور خارجه نروژ بامداد دوشنبه گفت: «اکنون زمان آن نیست که مردم فلسطین را با توقف کمک مالی به آنروا، رها کنیم».

 

به نوشته وبگاه شبکه «الجزیره»، وی از کشورهای تعلیق‌کننده کمک‌ها به آنروا خواست که عواقب این کار برای فلسطینی‌ها را در نظر بگیرند.

 

پیش از این نیز «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفته بود که اقدامات نجات‌بخش آنروا در نوار غزه، ستون اصلی ارسال کمک‌های بشردوستانه به ساکنان این منطقه است.

 

ادامه بمباران شدید و گلوله‌باران مناطق مختلف غزه در حالی است که رژیم صهیونیستی با تشدید محاصره، از ورود کمک‌های بشردوستانه از گذرگاه مرزی رفح به غزه جلوگیری می‌کند.

 

همزمان ۱۱ کشور از جمله آمریکا، انگلیس، ایتالیا، فنلاند، هلند، استرالیا، کانادا، اسکاتلند، سوئیس، فرانسه و ژاپن به بهانه دروغ‌های واهی صهیونیست‌ها، کمک‌های مالی به آنروا را تعلیق کرده‌اند. تعلیق این کمک‌ها خطر توقف فعالیتهای بشردوستانه نهادهای وابسته به سازمان ملل در غزه را افزایش داده است و بر وخامت اوضاع افزوده است.

 

از سوی دیگر دفتر امور هماهنگیهای بشردوستانه سازمان ملل(OCHA) در گزارشی با اشاره به کمبودها در غزه اعلام کرد که ۱.۷ میلیون نفر در نوار غزه بی خانمان و با کمبودها مواجه هستند و مردم غزه به پناهگاه، غذا، آب و دارو نیاز فوری و اساسی دارند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر