قاچاقچیان بین المللی به ۵ سال حبس و ۶ هزار میلیارد جزای نقدی محکوم شدند دیدار محسنی‌اژه‌ای با مقام عالی قضایی پاکستان هانی کرده با اصابت ۲ گلوله پلیس بازداشت شد پیش‌بینی افزایش گردوخاک از دوشنبه در تهران اسامی برخی محصولات خوراکی غیرمجاز اعلام شد اعلام جرم دادستانی تهران علیه مدیران دو رسانه دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده

نرجس سلیمانی خطاب به شهردار تهران: حرف‌های شما مانند لالایی خواندن برای کودکان گرسنه است! + فیلم

اعضای شورای اسلامی شهر تهران در دویست و سیزدهمین جلسه شورا نسبت به گزارش شهردار تهران از سفر به چین جهت انعقاد قرارداد با محوریت توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی، واکنش نشان دادند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۹ - ۱۵ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 04
کد خبر: ۲۲۶۷۴۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ نرجس سلیمانی رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر تهران پس از استماع گزارش شهردار تهران در مورد سفر به چین در دویست و سیزدهمین جلسه شورا در واکنش به گزارش شهردار پایتخت از سفر به چین با بیان اینکه شهردار تهران در مصاحبه‌های خود خبر‌های خوبی به مردم می‌دهد، اظهار کرد: وقتی قرار است شهردار در شورا حضور یابد، باید از چند روز پیش اعلام شود.

وی ادامه داد: اسناد قانونی مکتوب باید از پیش به شورا ارسال شود تا اعضا بتوانند دغدغه‌ها را مطرح کنند و شهردار پاسخ دهد. قرار ما با شهردار این بوده که ببینیم گشایشی در حمل و نقل حاصل شده است یا خیر؟ متأسفانه بر اساس آنچه در شهر می‌بینیم گشایشی حاصل نشده و خودروسازان نیز با ما تماس گرفتند و اعلام کردند تعدادی اتوبوس آماده تحویل است، اما تملک نشده است.

سلیمانی با بیان اینکه عدم تملک این اتوبوس‌ها شورا و شهرداری را تبدیل به مجموعه‌هایی با تعهد‌های عمل نشده می‌کند، خاطرنشان کرد: برای راه انداختن کار مردم و توسعه ناوگان، خرید خارجی اتفاق خوبی است، اما بدون توجه به تولید داخلی همچون لالایی خواندن برای کودکی است که نمی‌تواند بخوابد.

وی اضافه کرد: وقتی در مورد اتوبوس صحبت می‌کنیم از گزارش اقدامات روی زمین سخن می‌گوییم و مردم آن را می‌بینند؛ وعده شهردار با ما و مردم بهمن ماه بوده و امیدواریم صادق الوعد، وارد سال آینده شویم. امیدواریم اتوبوس‌های داخلی سریعتر وارد چرخه شوند. ورود هر اتوبوس به خط توسط مردم ملموس خواهد بود و اینکه هر روز مصاحبه کنیم و اعدادی اعلام کنیم، مورد پذیرش نیست. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار