محرومیت ۳ ورزشکار ایرانی به دلیل دوپینگ صعود ۱۵ پله‌ای بیرانوند در جدیدترین رنکینگ جهانی عربستان به دنبال شکار ستاره ایرانی / طارمی از اینتر جدا می‌شود؟ زمان واریز کامل کسورات اردیبهشت بازنشستگان کشوری اعلام شد آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد بازگشت دوومیدانی‌کاران به ایران در غیاب حاشیه‌سازان بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر آتش‌سوزی انبار لوازم یدکی خودرو در جاده قدیم کرج آینده مبهم گندوز در پرسپولیس/ احتمال جدایی بیشتر است اینفوگرافیک/ حداقل حقوق برای حذف یارانه چقدر است؟ طوفان سهمگین در سیستان و بلوچستان ۱۵۴۴ نفر را راهی بیمارستان کرد «سیدورف» با استقبال رسمی مدیران استقلال وارد تهران شد + عکس «جان‌پیرو گاسپرینی» سرمربی جدید رم شد گروگانگیری خونین در لنگرود / مردی که می‌خواست همسرش را در خانه آتش بزند در تیراندازی متقابل با ماموران کشته شد تصاویر/ روزنامه‌های ورزشی امروز دوشنبه ۱۲ خرداد

مهاجم پرسپولیس هیچ پیشنهادی برای رفتن ندارد

مهاجم جوان پرسپولیس در حالی صحبت از ترانسفر به لیگ های اروپایی می کند که هنوز هیچ پیشنهادی از تیم های خارجی به دست مسئولان باشگاه نرسیده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۴ - ۲۷ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 18
کد خبر: ۲۲۶۷۹

به گزارش راهبرد معاصر؛  عملکرد محمدامین اسدی در تمرینات پرسپولیس باعث نارضایتی سرمربی سرخپوشان پایتخت شده تا گابریل کالدرون نیازی به حضور او در جمع بزرگسالان این تیم نبیند.

 

 همین موضوع باعث شد تا مهاجم جوان پرسپولیس تصمیم به جدایی از این تیم و رفتن به لیگ های اروپایی بگیرد. تصمیمی که در جلسه با محمدحسن انصاریفرد مدیرعامل باشگاه نیز مطرح کرد و بی میلی خود را برای حضور در تیم امید پرسپولیس مطرح کرد.

 

انصاریفرد در حالی پای صحبت های اسدی نشست که هیچ دعوتنامه ای از لیگ های اروپایی برای جذب وی به باشگاه پرسپولیس نرسیده است.

 

مهاجم تیم فوتبال امید ایران قرار است از طریق مدیر برنامه های خود درخواست اروپایی ها را به دست انصاریفرد رسانده تا مدیرعامل پرسپولیس پس از نشست فردا پنجشنبه خود با کالدرون در این باره تصمیم نهایی را بگیرد.

 

 

منبع: مهر

ارسال نظر