کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

گولسیانی:نصف من ایرانی شده است

بازیکن گرجستانی تیم فوتبال پرسپولیس درباره برگزاری اردوی سرخپوشان در امارات توضیحاتی را بیان کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۴ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 05
کد خبر: ۲۲۶۹۹۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ گئورگی گولسیانی بازیکن گرجستانی تیم فوتبال پرسپولیس اظهار کرد: اردوی خوبی را در امارات پشت سر گذاشتیم. فکر می‌کنم برای هر تیمی داشتن چنین اردو‌هایی قبل از مسابقات ضروری است. تا جایی که من می‌دانم این اولین اردوی خارجی پرسپولیس بعد از چهار سال بود؛ بنابراین می‌توانم بگویم که برای ما خوب و ضروری بود. در چنین اردو‌هایی مهمترین موضوع این است که شما در کنار هم‌تیمی‌های خود وقت بگذرانید که بتوانید بیشتر با هم آشنا شوید و بیشتر با هم دوست باشید و فضای خوبی را کنار هم تجربه کنید و مراقب هم باشید. ما اینجا تمرینات دوجلسه‌ای و یک بازی دوستانه داشتیم که به نظر من می‌تواند به ما برای ادامه فصل کمک کند.

او در ارتباط با تاثیر این اردو بر روند کار تیم ادامه داد: به نظر من در فوتبال مهم نیست که شما به کدام کشور رفته‌اید. مهم شکل گرفتن اتحاد بین بازیکنان است و اینکه بازیکنان کنار هم تمرین کنند، صبحانه و ناهار و شام را کنار هم بخورند، کنار هم بازی کنند و احترام و احساسات خوب خود را با هم به اشتراک بگذارند. این یک اتفاق عالی بود که می‌تواند به ما کمک کند.

بازیکن گرجستانی پرسپولیس درباره اضافه شدن بازیکنان جدید، خاطرنشان کرد: آن‌ها واقعا خوب هستند. همچنین بازیکنان جوان خوبی داریم که پتانسیل بالایی دارند. ما عبدالکریم حسن را داریم که بازیکن باتجربه‌ای است که باید از توانایی‌هایش استفاده کنیم. من هم به عنوان یک خارجی الان نصف ایرانی شده‌ام. به آن‌ها کمک می‌‍ کنم و همه اطلاعات لازم را به گونه‌ای مثبت به آن‌ها منتقل می‌کنم؛ بنابراین ما از آن‌ها استفاده می‌کنیم. همچنین ما یک سرمربی جدید داریم. اینجا جا دارد از سرمربی قبلی تیم تشکر کنم که عملکرد فوق‌العاده‌ای داشت، اما گاهی در فوتبال شرایطی پیش می‌آید که شما باید یک تصمیم بگیرید. او هم تصمیم خودش را گرفت و حالا فرصت جدیدی برای اوسمار است. من می‌خواهم برای او آرزوی موفقیت کنم.

گولسیانی درباره ادامه فصل و رقابت در لیگ و جام حذفی افزود: در ایران همه بازی‌ها دشوارند. شاید بعضی‌ها مثل بازیکنان جدیدی که به ما اضافه شده‌اند با خودشان فکر کنند که بازی بعدی راحت است، اما من به آن‌ها می‌گویم که هیچ بازی آسانی در ایران وجود ندارد چه حریف ما دسته اولی باشد چه لیگ برتری، چه یک بازی در لیگ باشد یا جام حذفی، خیلی سخت است که در هر بازی شما بتوانید سه امتیاز را به دست بیاورید، اما ما فقط به همین فکر می‌کنیم و برای آن وارد زمین می‌شویم./باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر