نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود تاج: شنبه درباره تاریخ آغاز لیگ تصمیم گیری می‌شود/ قوانین نقل‌ و انتقالات تغییر می‌کند اولین خرید تراکتور از پرسپولیس آمد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران غذاهای مفید و مضر برای دندان درد را بشناسید پرسپولیس رسما قید گزینه استقلال را زد؛ زورمان نمی‌رسد و قیمت نجومی است! ساپینتو برای استقلالی شدن یک لژیونر شخصا وارد مذاکره شد پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

فدراسیون فوتبال به AFC شکایت می‌کند؟

فدراسیون فوتبال ایران با وجود ارتباط خوب با فدراسیون فوتبال قطر احتمالا از این فدراسیون به کنفدراسیون فوتبال آسیا شکایت خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۰ - ۱۷ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 06
کد خبر: ۲۲۷۰۱۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ تیم ملی فوتبال ایران چهارشنبه شب در مرحله نیمه نهایی این بازی در دوحه به مصاف تیم ملی میزبان می رود و تعداد بلیتی که به تماشاگران ایرانی اختصاص پیدا کرده ۱۰۰۰ بلیت است! این موضوع با گلایه‌های فدراسیون فوتبال مواجه شده است و اگر فدراسیون فوتبال قطر در اختصاص بلیت به تماشاگران ایرانی تجدید نظر نکند، فدراسیون فوتبال ایران از فدراسیون فوتبال قطر به کنفدراسیون فوتبال آسیا شکایت خواهد کرد.

تیم ملی فوتبال قطر ابتدا قصد داشت استادیوم برگزاری این بازی را تغییر دهد که با مخالفت فدراسیون فوتبال ایران و کنفدراسیون فوتبال آسیا مواجه شد.

فدراسیون فوتبال قطر اگر در تصمیم خود در اختصاص بلیت به تماشاگران ایرانی تجدید نظر نکند، به نظر خیلی از ایرانیان مقیم دوحه شانس حضور در استادیوم و تماشای این بازی از نزدیک را دریافت نخواهند کرد.

برنده این دیدار یکی از دو تیم راه یافته به بازی نهایی جام ملت‌ها خواهد بود./خبرورزشی

ارسال نظر