عراق: در حال پیگیری بازگرداندن زندانیان داعش به کشور‌های خودشان هستیم/ تروریست‌هایی که به عراق منتقل شده‌اند، به بیش از ۶۷ کشور مختلف تعلق دارند عضو دولت قانون: نوری المالکی تنها نامزد چارچوب هماهنگی برای نخست‌وزیری عراق است نتانیاهو: روی ایجاد یک محور جدید ضد شیعه کار می‌کنیم حادثه امنیتی در محل اقامت ترامپ گروسی: آژانس فوق‌العاده بی‌طرف بوده/ بر سر حمله به تأسیسات ایران با کسی تبانی نکردیم اردن: از خاک ما علیه ایران استفاده نخواهد شد عدم دعوت ایران از کشور‌های عضو اتحادیه اروپا برای شرکت در مراسم «سلام سفرا» واکنش فرانسه و آلمان به افزایش ۱۵درصدی تعرفه‌ها توسط ترامپ داعش، دولت الجولانی را تهدید کرد جنگنده‌های پاکستانی به شرق افغانستان حمله کردند تحریم‌های زلنسکی علیه روسیه و ایران واکنش تند عربستان به موضع جنجالی سفیر آمریکا در اراضی اشغالی وزارت خارجه ایران، نیرو‌های مسلح کشور‌های عضو اتحادیه اروپا را تروریستی اعلام کرد مهاجمان مسلح ۳۸ نفر را در نیجریه کشتند

هشدار چین و روسیه درباره تنش‌زایی آمریکا

نمایندگان چین و روسیه در شورای امنیت بامداد سه‌شنبه ضمن محکوم کردن حملات آمریکا به عراق و سوریه، آن را نقض حاکمیت و تمامیت ارضی دو کشور توصیف کردند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۶ - ۱۷ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 06
کد خبر: ۲۲۷۰۴۵

به گزارش راهبرد معاصر. اعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد بامداد سه‌شنبه گردهم آمدند تا تجاوزات نظامی آمریکا به نقاطی در عراق و سوریه را بررسی کنند.

 

وی با بیان اینکه حملات آمریکا به عراق و سوریه نقض فاحش حاکمیت و تمامیت ارضی دو کشور بود، تصریح کرد که این اقدامات باعث افزایش تنش‌ها در غرب آسیا می‌شود.

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، این دیپلمات چینی ضمن اشاره به ابراز مخالفت عراق و سوریه با حملات آمریکا، افزود: «دلیل اصلی تشدید تنش در خاورمیانه عدم اجرای آتش‌بس در غزه است».

 

در ادامه، نماینده روسیه در سازمان ملل نیز در نشست شورای امنیت گفت: «حملات آمریکا و انگلیس به یمن تهدیدی برای صلح و امنیت بین‌المللی است».

 

طبق این گزارش، وی با بیان اینکه واشنگتن و لندن به نقض قوانین بین‌المللی ادامه می‌دهند، توضیح داد: «آمریکا به دنبال راهکار برای مشکلات منطقه نیست، بلکه به دنبال کنترل آن است».

 

این دیپلمات روس اضافه کرد: «واشنگتن سیاست مخرب در خاورمیانه را ادامه می‌دهد و تلاش می‌کند پیش از انتخابات ریاست جمهوری، برای خود اعتبار دست‌وپا کند».

 

به نوشته اسپوتنیک، وی با بیان اینکه حملات آمریکا و انگلیس به یمن تهدیدی برای صلح و امنیت بین‌المللی است، افزود: «هواپیماهای آمریکایی ۸۵ حمله به سوریه و عراق انجام دادند که باعث تلفات غیرنظامیان بسیاری شد».

 

بامداد شنبه، سازمان تروریستی سنتکام در بیانیه‌ای اعلام کرد که در واکنش به کشته شدن ۳ نظامی آمریکا در حمله گروه‌های مقاومت به پایگاه «برج-۲۲» در مرز سوریه و اردن، حملاتی را به مواضع گروه‌های مقاومت در عراق و سوریه انجام داده و بیش از ۸۵ نقطه را هدف قرار داده است.

 

از سوی دیگر، نیروهای مسلح یمن به دنبال تشدید حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه به هیچ کشتی مرتبط با این رژیم و کشتی‌هایی که مقصد آن‌ها فلسطین اشغالی است، اجازه عبور از دریای سرخ و تنگه باب‌المندب را نداده‌اند.

 

آمریکا هم در ادامه حمایت‌های خود از تل‌آویو، پس از شدت گرفتن عملیات‌های یمن علیه کشتی‌های صهیونیستی ائتلافی را برای مقابله با نیروهای مسلح یمن تشکیل داده و تاکنون چند بار خاک این کشور را مورد تجاوز نظامی قرار داده است./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار