بازخوانی درخواست محرمانه نتانیاهو از ترامپ برای بقا در قدرت واکنش تند کوشنر به جنجال معاملات محرمانه با کشورهای خلیج فارس جهاد اسلامی: پاسخ به جنایات اسرائیل در میدان ادامه دارد عراقچی: آمریکا پول مالیات‌دهندگان را صرف دفاع از اسرائیل کرده است ادامه عملیات‌روانی رسانه‌های آمریکایی درباره ازسرگیری جنگ اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران

بایدن خواستار تصویب فوری کمک‌ها به اوکراین و رژیم صهیونیستی شد

بایدن خواستار تصویب فوری کمک‌ها به اوکراین و رژیم صهیونیستی شد سناتورهای آمریکایی بامداد دوشنبه جزئیات طرح بودجه ۱۱۸ میلیارد دلاری امنیت ملی این کشور شامل کمک‌های نظامی به اوکراین و رژیم صهیونیستی را منتشر کردند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۸ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 05
کد خبر: ۲۲۶۸۴۷

به گزارش راهبرد معاصر، سناتورهای آمریکایی بامداد دوشنبه جزئیات طرح بودجه ۱۱۸ میلیارد دلاری امنیت ملی این کشور شامل کمک‌های نظامی به اوکراین و رژیم صهیونیستی را منتشر کردند.

 

طبق گزارش‌ها، این طرح که به‌عنوان بودجه اصلی برای مقابله با مهاجرت‌های غیرقانونی از مرزهای جنوبی آمریکا رونمایی شده، شامل کمک‌های جدید به اوکراین برای جنگ با روسیه و بسته نظامی ۱۴ میلیارد دلاری برای کمک به رژیم صهیونیستی نیز است.

 

«جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا در واکنش به رونمایی از این طرح، از مجلس سنا خواست که هرچه سریعتر این طرح را تصویب کنند تا اوکراین و رژیم صهیونیستی «بتوانند از خود دفاع کنند».

 

بایدن در این‌باره مدعی شد: «این توافق، کشور ما را ایمن‌تر می‌کند، مرزهای ما را امن‌تر می‌کند، با مردم منصفانه و انسانی رفتار می‌کند و در عین حال مهاجرت قانونی را مطابق با ارزش‌های ما به عنوان یک ملت حفظ می‌کند».

 

پیش از این، خبرگزاری «آسوشیتدپرس» به نقل از وزارت خارجه آمریکا گزارش داده بود که دولت واشنگتن در سال ۲۰۲۳ میلادی، حدود ۸۱ میلیارد دلار قراردادهای تسلیحاتی جدید امضا کرده است.

 

از سوی دیگر، «چارلز میشل» رئیس شورای اروپا نیز اعلام کرد که اتحادیه اروپا نهایتاً درباره ارسال ۵۰ میلیارد یورو کمک مالی به اوکراین به اجماع رسید./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده