رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است

واکنش وزیر نفت به سانحه آرامکو

واکنش وزیر نفت به سانحه آرامکو زنگنه در جمع خبرنگاران اذعان داشت که رخدادهای آرامکو مقطعی بوده و پیامدهای آن زود گذر است، از همین رو در بلند مدت اتفاق شگرفی صورت نخواهد گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۲ - ۲۷ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 18
کد خبر: ۲۲۷۱۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ بیژن زنگنه ملقب به شیخ الوزرا در پایان جلسه هیات دولت به میان خبرنگاران آمده و به شکلی کوتاه به سوالات آنان پاسخ داد. پرسش های خبرنگاران بیشتر حول رخداد پیش آمده در پالایشگاه های عربستان سعودی بود.

 

وی در پاسخ به این سوال که از آنجایی که برای اولین بار است که برداشت ایران از میدان گازی پارس جنوبی بیشتر از قطر بوده آیا این روند ادامه خواهد داشت؟، گفت: بله خوشبختانه از سال ۹۷ برداشت ما روزانه بیشتر شده است و این روند ادامه هم پیدا خواهد کرد چون واحدهای دیگر ما هم تثبیت می‌شوند و تولید بیشتری از دریا خواهیم داشت درنتیجه تولید ما در حد ۷۵۰ میلیون مترمکعب تا اواخر سال خواهد رسید.

 

وزیر نفت در پاسخ به این سوال که تحلیل شما از بازار نفت بعد از حادثه آرامکو چیست و بازی ایران در این شرایط چگونه خواهد بود؟، گفت: فکر می‌کنم آثار آن کوتاه مدت است.

 

وی در پاسخ به سوالی درباره تاثیرات این حادثه بر فروش و قیمت نفت گفت: برای همه است و فرقی ندارد.

 

زنگنه در پاسخ به این سوال که آیا ما الان می‌توانیم به راحتی نفت خود را بفروشیم؟، گفت: راحت که نه ولی خب می‌فروشیم.

 

زنگنه در پاسخ به این سوال که از آنجایی که آمریکا به دنبال جایگزین کردن نفت عربستان است، نظر شما در این باره چیست؟، گفت: این که خیلی وقت است. آمریکا با تولید نفت شلی که دارد دنبال بازار است و به نظر من یکی از دلایل پشت ذهنشان این بوده و دلش می‌خواهد که بازار را داشته باشد البته آن‌ها نگران امنیت عرضه هم هستند که همیشه ما نگران آن بوده‌ایم.

 

این عضو کابینه دولت دوازدهم گفت: ما همیشه حرفی که داشته‌ایم این بوده که برای امنیت عرضه و منافع مصرف‌کننده و تولیدکننده از نفت نباید به عنوان سلاح استفاده کرد. نفت سلاح نیست، بلکه نفت یک کالای عمومی مورد نیاز همه بشریت است و باید جریانش به صورت آزاد در بازارها انجام شود.

 

زنگنه در پاسخ به این سوال که بعد از خروج کشورهای غربی از قراردادهای نفتی ما صحبت حضور کشورهایی مثل چین و روسیه در قراردادهای بزرگ ما مطرح است حال آیا پیشنهادی در این باره مطرح شده است؟، گفت: روس‌ها بهترند ولی چینی‌ها فعلا خیلی فعال نیستند.

 

وی در پاسخ به این سوال که آیا این خبر درست است که عربستان می‌خواهد از ایران بنزین بخرد؟، گفت: من نشنیدم.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار