افزایش شمار قربانیان زلزله میانمار به ۷۰۰ تن تعیین شیخ «اسامه الرفاعی» به سمت مفتی کل سوریه پاسخ رئیس جمهور لبنان به زمان ازسرگیری پرواز‌ها از ایران ترامپ: ترجیح می‌دهم با ایران به توافق برسم گزارش مرکز لرزه‌نگاری آمریکا از زمین‌لرزه ۷.۷ ریشتری میانمار + عکس ۱۴۴ کشته و ۷۳۲ زخمی جدیدترین آمار از زلزله امروز میانمار تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌الله زینب نصرالله: لبنان هرگز اسرائیلی نخواهد شد مقدم‌فر: آمریکا خطا کند با پاسخ‌های شگفت‌انگیزی مواجه می‌شود علت انتخاب عمان برای پاسخ به آمریکا از زبان عراقچی عراقچی: هیچکدام از مواردی که از نامه ترامپ منتشر شده است را تایید نمی‌کنیم + فیلم پنتاگون: در جنگ احتمالی با چین، پایگاه گوام در مراحل نخست ویران می‌شود بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به مناسبت روز جهانی قدس ۱۴۰۴ نخست وزیر عراق: درخواستی برای انحلال حشد شعبی دریافت نکردیم چین: آماده همکاری دریایی با ایران هستیم

وقوع حادثه دریایی جدید در دریای سرخ

سازمان عملیات تجارت دریایی انگلیس از حادثه دریایی جدیدی در جنوب عدن در دریای سرخ خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۳ - ۱۷ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 06
کد خبر: ۲۲۷۱۱۷

به گزارش راهبرد معاصر، سازمان عملیات تجارت دریایی انگلیس از حادثه دریایی جدیدی در جنوب عدن در دریای سرخ خبر داد.

 

بر اساس این گزارش، سازمان مذکور اعلام کرد: در ۵۰ مایل دریایی جنوب عدن در دریای سرخ گزارشی از حادثه دریایی دریافت کردیم.

 

پیش از این خبرنگار المیادین در صنعا گزارش داد: کشتی انگلیسی پس از اینکه از سوی نیروی دریایی یمنی هدف قرار گرفت، آسیب دیده است. ناوهای آمریکایی در مقابله با نیروی دریایی یمن ناکام مانده اند.سلاح نیروهای مسلح یمن می تواند هر هدفی را در دریای سرخ و عدن از هر نقطه یمن، نشانه برود. هدف قرار دادن کشتی های آمریکایی و انگلیسی به مثابه شکستن قواعد درگیری است که واشنگتن و لندن به دنبال تحمیل آن بر یمن هستند. با وجود حمله ها و سیستم رصد متجاوزان، نیروهای مسلح یمن اهداف مورد نظر را هدف قرار داده و کشتی ها را به شکل مستقیم هدف قرار دادند.

 

صبح امروز یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن در کنفرانسی مطبوعاتی اعلام کرد: نیروی دریایی ما دو عملیات نظامی در دریای سرخ انجام داد که عملیات اول کشتی آمریکایی «استار نارسیا» را هدف قرارداد و عملیات دوم کشتی انگلیسی «مورنینگ تاید» را مورد اصابت قرار داد.

 

این بیانیه تصریح کرد که نیروی دریایی یمن در عملیات خود از تسلیحات و موشک‌های دریایی مناسب برای هدف قرار دادن دو کشتی مذکور استفاده کرده و اصابت موشک‌ها به اهداف خود دقیق و مستقیم بوده است.

 

سخنگوی نیروهای مسلح یمن تاکید کرد که عملیات یمنی‌ها ضد اهداف متخاصم آمریکایی و انگلیسی در دریای سرخ و بحرالعرب ادامه خواهد داشت و این عملیات در چهارچوب واکنش مشروع نسبت به تجاوز این کشورها به یمن و دفاع از ملت یمن است.

 

این بیانیه همچنین تاکید کرد که یمنی‌ها به عملیات دریایی خود ضد کشتیرانی رژیم صهیونیستی یا کشتی‌هایی که به سمت بنادر فلسطین اشغالی حرکت می‌کنند، تا توقف تجاوز به غزه و رفع محاصره این منطقه ادامه خواهند داد.

 

آژانس دریایی انگلیس ساعتی پیش اعلام کرد که یک حادثه امنیتی در فاصله ۵۷ مایل دریایی در غرب استان الحدیده واقع در یمن اتفاق افتاده است./ مهر

ارسال نظر