بازگشت تدریجی خدمات بانک‌های مختل شده/ داده‌های حساب مردم در امان است سقوط ۵۰۰۰ تومانی قیمت دلار؛ سکه ۵ میلیون تومان ارزان شد/ پیش بینی قیمت طلا و سکه آغاز پیش فروش کوییک از یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵ / جزئیات کامل پیش فروش کوییک قیمت جدید محصولات مدیران خودرو تیر ۱۴۰۵ آخرین قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۱۴۰۵/۰۴/۲۰ بخشنامه جدید فروش مدیران خودرو منتشر شد + جزئیات  ابلاغیه دادگستری تهران در مورد مسدودسازی حساب‌های بانکی قیمت دلار صعودی شد آخرین وضعیت افزایش ۵۰ درصدی مبلغ کالابرگ؛ تصمیم نهایی چه شد؟ جزییات قطعی برق تهران / برنامه خاموشی‌های تابستان اعلام شد؟ آخرین وضعیت اختلال بانکی در کشور / ادامه اختلال بانکی در انتقال وجه، ثبت چک و اقساط رمزگشایی از پشت پرده تغییرات قیمت دلار/ دلار همچنان ظرفیت کاهش قیمت را دارد؟ آغاز فروش ارز اربعین ۱۴۰۵؛ مشتریان ۳ بانک فقط حضوری خرید کنند آخرین قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۵ + جدول ثبت نام ارز اربعین ۱۴۰۵ چگونه انجام می‌شود؟ راهنمای دریافت دینار زیارتی + تاریخ ثبت نام کالاهای مشمول کالابرگ کدامند؟ راهنمای خرید با اعتبار الکترونیکی

استفاده از ظرفیت‌های تامین مالی برای همکاری‌های اقتصادی با کوبا

استفاده از ظرفیت‌های تامین مالی برای همکاری‌های اقتصادی با کوبا معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت، روش‌های پیشنهادی تامین مالی برای تجارت با کوبا مورد بحث، بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۴ - ۱۷ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 06
کد خبر: ۲۲۷۱۵۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ «فرشاد مقیمی» در نشست با مدیرعامل بانک توسعه صادرات ایران که با حضور نمایندگان صندوق ضمانت صادرات ایران و صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک برگزار شد، با تشریح توافقات انجام شده بین دولت کوبا و ایران به منظور انجام همکاری‌های اقتصادی، به بیان ضرورت بازسازی و نوسازی صنایع کوبا به ویژه در کارخانجات تولید نیشکر با الهام از مدل‌های نوسازی و بهسازی صنایع نیشکر کشورمان نظیر هفت تپه پرداخت.

وی با اشاره به بازدید خود از نمایشگاه هاوانا (پایتخت کوبا) و دیدار با مقامات عالی رتبه کوبایی، خاطرنشان کرد: آمادگی کشورمان برای بازسازی و نوسازی صنایع نیشکر کوبا با همکاری در حوزه ماشین آلات کشاورزی، تامین قطعات و نشست‌های B۲B میان شرکت‌های ایرانی و کوبایی اعلام شده است و به دنبال مدل‌ها و روش‌های تامین مالی این موضوع با استفاده از ظرفیت‌های موجود هستیم.

مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، صنایع خودرو و قطعات خودرو، ماشین آلات و تجهیزات کشاورزی، کود و سموم، پوشاک و کفش را از دیگر زمینه‌های مورد علاقه کوبا برای همکاری با ایران معرفی کرد و افزود: همکاری در حوزه صادرات اقلام سوپرمارکتی بین تولیدکنندگان ایرانی با نمایندگان کوبا به مرحله اجرا در آمده است.

در این دیدار، مدیرعامل بانک توسعه صادرات ایران نیز ضمن ابراز تمایل برای مشارکت در توسعه صادرات کالا و خدمات فنی و مهندسی به کوبا، اظهار داشت: ایجاد خط اعتباری مبتنی بر تهاتر میان بانک توسعه صادرات ایران و طرف کوبایی مورد موافقت ما است که بیمه خط اعتباری از طریق صندوق ضمانت صادرات ایران و ضمانت نامه اعتبار خریدار از طرف بانک کوبایی در این روش ضرورت دارد.

«افشین خانی» با بیان اینکه مکانیزم تهاتر برای ارتقای مراودات تجاری با کوبا مورد قبول است، اضافه کرد: همکاری و هماهنگی سایر نهادهای ذیربط برای ایجاد وحدت رویه به منظور طراحی مدل تامین مالی ضرورت دارد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار