زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

افشاگری هاآرتص: زنان شهرک‌نشین در هتل‌های محل اسکانشان مورد تجاوز قرار گرفتند

رسانه معروف اسرائیلی از تجاوز گسترده به زنان و کودکان مهاجر صهیونیست که بعد از عملیات طوفان الاقصی در هتل‌هایی اسکان داده شده‌اند، پرده برداشت.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۳ - ۱۷ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 06
کد خبر: ۲۲۷۱۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ روزنامه هاآرتص در یک افشاگری جدید خبر داد، کنست در جلسه امروز سه شنبه خود تجاوز جنسی به زنان و کودکان در هتل‌های محل اسکان مهاجران اسرائیلی منتقل شده از شهرک‌های صهیونیست نشین که بعد از ۷ اکتبر صورت گرفت، را مورد بررسی قرار داد.

این رسانه عبری زبان در ادامه نوشت: پلیس اعلام کرده است که تاکنون ۱۱۶ پرونده در رابطه با جرایم مختلف خشونت یا جنسی در هتل‌هایی که شهرک نشینان در آن زندگی می‌کنند، تشکیل شده است.

یکی از اعضای سازمان مراکز بحران‌های تجاوز در اسرائیل در نشست کنست که در کمیته زنان و برابری جنسیتی برگزار شد، موارد شکایات صورت گرفته در این رابطه را به اطلاع اعضای کنست رساند.

این مسئول همچنین فاش کرد، موارد مختلفی از رفتار‌های زننده و منافی اخلاق شهرک نشینان مرد در مقابل زنان و کودکان هم به ثبت رسیده است.

همچنین به عنوان نمونه گفت: یکی از بانوان شهرک نشین اسکان داده شده در این هتل‌ها در تماسی اعلام کرد که توسط یک شهرک نشین که او نیز در این هتل اسکان داده شده مورد تجاوز قرار گرفته است.

این در حالی است که دختران نوجوان هم به شدت در معرض تجاوز قرار داشته و موارد متعددی از تجاوز و آزار جنسی آن‌ها به ثبت رسیده است. / تسنیم

ارسال نظر