ابتلای ۲۰۰ هزار ایرانی به هپاتیت C-راهبرد معاصر
این خوراکی منبع انواع ویتامین‌هاست ۹ خاصیت جادویی هلیله سیاه برای بدن + طریقه مصرف اعتراف عجیب یک استقلالی؛ به داور گفتم می‌زنمت اگر نگذاری مهاجم پرسپولیس را بزنم! انفجار در حسینیه ارشاد به ۴۲ ساختمان خسارت زد انفجار در حسینیه ارشاد همدان + جزئیات حادثه رئیس سازمان محیط‌زیست: برای توقف مازوت‌سوزی در نیروگاه نکا تصمیمی گرفته نشده حضور ۶ بازیکن جدید در تمرین استقلال لیبرمن: ایران برکناری گالانت را جشن گرفته است واکنش رهبر انصارالله به ادعای ترامپ: او دولت‌های عربی را گاو شیرده می‌بیند تاثیر پیروزی ترامپ بر بازار‌های ایران اعلام شاخص‌های حذف یارانه نقدی | اگر این شرایط را دارید، یارانه شما حذف می‌شود! ورود تاکسی برقی‌های وارداتی به پایتخت واکنش پزشکیان به انتخاب ترامپ: در توسعه روابط خود با دیگر کشور‌ها به هیچ عنوان نگاه بسته و محدودی نخواهیم داشت رهبر انقلاب: شهید نصرالله به اسلام عزت داد وزیر علوم: قانون ممنوعیت شرکت مجدد در آزمون‌های سراسری اشتباه بود

ابتلای ۲۰۰ هزار ایرانی به هپاتیت C

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیردار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درباره برنامه وزارت بهداشت برای حذف «بیماری هپاتیت C» گفت: در صورت تامین منابع لازم، بیماری هپاتیت C را طی یک بازه زمانی ۲ تا ۳ ساله حذف می‌کنیم.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۲ - ۲۰ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 09
کد خبر: ۲۲۷۴۹۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ شهنام عرشی درباره اقدمات وزارت بهداشت برای حذف بیماری هپاتیت C گفت: وزارت بهداشت نسبت به بیماری هپاتیت C منفعل نبوده و تعدادی از دانشگاه‌های علوم‌پزشکی در زمینه درمان این بیماری اقداماتی را انجام داده‌اند.

وی با بیان اینکه موضوع حذف هپاتیت C طی یک سال گذشته در وزارت بهداشت مطرح شده، افزود: وزارت بهداشت، حذف بیماری هپاتیت C را مهم قلمداد می‌کند؛ به نحوی که دانشگاه‌های علوم‌پزشکی، موضوع حذف این بیماری را به طور گسترده‌ای در کانون توجه قرار داده‌اند.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیردار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه برآورد‌ها حاکی از آن است که حدود ۲۰۰ هزار نفر در کشور مبتلا به هپاتیت C هستند، گفت: وزارت بهداشت به منظور شناسایی افراد مبتلا به هپاتیت C، کیت‌های تشخیص این بیماری را وارد کشور کرده است.

عرشی درباره تولید کیت‌های تشخیص هپاتیت C در کشور گفت: امیدواریم که با برنامه‌ریزی بتوانیم در زمینه تولید کیت‌های تشخیصی گام برداریم. برخی از شرکت‌های دانش‌بنیان در خصوص تولید کیت‌های تشخیص هپاتیت C برنامه‌هایی دارند که آمار این شرکت‌ها در اختیار سازمان غذا و دارو است.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیردار وزارت بهداشت با اشاره به ضرورت تامین منابع مالی برای حذف هپاتیت C گفت: اگر امکانات و منابع لازم در اختیار وزارت بهداشت قرار گیرد، طی یک بازه زمانی ۲ تا ۳ ساله می‌توانیم بیماری هپاتیت C را حذف کنیم. / ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار