درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

ناوگروه رزمی نیروی دریایی ارتش پس از 91 روز به کشور بازگشت

ناوگروه رزمی 94 نداجا به سر فرماندهی ناوشکن البرز پس از 91 روز مأموریت و سپری کردن بیش از 12 هزار کیلومتر دریانوردی در اسکله منطقه یکم امامت نیروی دریایی ارتش پهلوگرفت.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۷ - ۲۱ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 10
کد خبر: ۲۲۷۶۴۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  ناوگروه رزمی 94 به سر فرماندهی ناوشکن البرز پس از 91 روز مأموریت و سپری کردن بیش از 12 هزار کیلومتر دریانوردی، در راستای دفاع از منافع ملی و تامین امنیت خطوط مواصلاتی کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در خلیج عدن و دریای سرخ، صبح امروز با استقبال امیر دریاداردوم حسین حسنی فرمانده قرارگاه مقدم ناوگان جنوب و نیز فرمانده منطقه یکم امامت نداجا و جمعی ار مسئولان در اسکله منطقه یکم امامت نداجا پهلو گرفت.

 

امیر دریاداردوم حسین حسنی فرمانده قرارگاه مقدم ناوگان جنوب، حضور مستمر نیروی دریایی ارتش در دریای سرخ و خلیج عدن را ضامن تسلط اطلاعاتی و عملیاتی کشور دانست و تصریح کرد: حضور فعال ناوگروه رزمی 94 نداجا در شرایط خاص حاکم بر منطقه در خلیج عدن و دریای سرخ حائز اهمیت است و همین حضور و اسکورت کشتی‌های تجاری و نفتکش ایرانی در آن منطقه، ایجاد کننده امنیت برای منابع و منافع جمهوری اسلامی ایران در آبهای آزاد و بین‌المللی است.

 

وی، نقش خانواده کارکنان در تحمل دوری و اداره خانه و فرزندان در غیاب همرزمان را بسیار مهم دانست و اظهار داشت: زحمات خانواده‎ها در ساحل کم اهمیت‌تر از مأموریت کارکنان در آب‌های آزاد و بین‌المللی نیست و فرماندهی معظم کل قوا، در دیدار با خانواده کارکنان ناوگروه 86 بر این مهم تاکید داشتند و پشتوانه موفقیت در مأموریت ها را صبر و استقامت خانواده‎ها دانستند.

 

فرمانده قرارگاه مقدم ناوگان جنوب، حضور در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن و شرکت در انتخابات را وظیفه شرعی دانسته و تأکید کرد: حضور در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن و شرکت در انتخابات، تکلیف شرعی و وظیفه عمومی است.

 

در ادامه، ناخدا دوم علی خزایی فرمانده ناوگروه رزمی 94 نداجا در ارائه گزارش دریانوردی این مأموریت، اجرایی کردن دستورات فرماندهی معظم کل قوا در راستای حفظ و حراست از منافع و منابع جمهوری اسلامی ایران در آب‌های آزاد و به اهتزاز در آوردن پرچم کشورمان در دریاهای بین‌المللی را از اهداف ناوگروه رزمی 94 توصیف و خاطرنشان کرد: در طول دریانوردی، همواره آمادگی خود را برای اجرای هر گونه عملیات در شرایط خاص بنابه دستورات سلسله مراتب فرماندهی حفظ کردیم./ فارس

ارسال نظر