ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا

هلاکت یک داعشی و دستگیری تعدادی تروریست در کشور

هلاکت یک داعشی و دستگیری تعدادی تروریست در کشور معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور با اشاره به هلاکت یک عنصر داعشی در مرز خوزستان و دستگیری تعدادی از تروریست ها در روزگذشته، جزئیات بیشتر این ماجرا را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۴ - ۲۲ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 11
کد خبر: ۲۲۷۸۲۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید مجید میراحمدی معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور  با اشاره به هلاکت یک عنصر داعشی در مرز خوزستان گفت: این عنصر تروریستی ساعت ۱۲:۳۰ شب گذشته از مرز سوسنگرد- چذابه وارد کشور شد، دستگاه‌های امنیتی هم که او را در کنترل و رصد خود داشتند به او دستور توقف دادند که این فرد تروریست به دستور ماموران امنیتی توجه نکرد و اقدام به تیراندازی به سمت نیروهای امنیتی کرد.

 

وی اضافه کرد: با آغاز تیراندازی توسط این تروریست درگیری بین او و ماموران ما آغاز شد و این فرد تروریست به هلاکت رسید و با این که او بیش از ۲۵ گلوله شلیک کرده بود اما با هوشیاری مأموران، آسیبی به کسی وارد نشد.

 

میراحمدی با بیان اینکه حساسیت و اشراف دستگاه اطلاعاتی بعد از حادثه تروریستی کرمان روی تحرکات تروریست‌ها افزایش داشته است، تأکید کرد: دستگاه اطلاعاتی کشور روز گذشته تعدادی از تروریست‌ها را در سراسر کشور دستگیر کردند.

 

وی با بیان اینکه سرنخ اقدامات تروریستی و تروریست‌ها به رژیم صهیونیستی متصل است، گفت: اینها به دنبال ایجاد شبکه هستند؛ داعش را در عراق، سوریه، لبنان، یمن و کشورهای مختلف ایجاد ‌و تجهیز کردند تا این ظرفیت را علیه جمهوری اسلامی به طور مستقیم به کار گیرند اما به دلیل توانمندی‌ها و اشراف خوب دستگاه‌های امنیتی ما تا به حال جز در موارد خاص موفق به اجرای نقشه های شوم خود نشده‌اند.

 

معاون امنیتی وزیر کشور تاکید کرد: تروریست ها تلاش‌های زیادی را برای ضربه زدن به کشور و مردم ما انجام می‌دهند که همواره به دلیل بیداری مردم و دستگاه اطلاعاتی موفق به انجام نیات شوم و پلید خودشان نشدند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار