سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

حمله تروریستی به یک مقر پلیس در پاکستان

حمله تروریستی به یک مقر پلیس در پاکستان در چندماه گذشته حملات تروریستی در پاکستان افزایش یافته است و گروه‌های تروریستی در چند حمله مقر نیرو‌های امنیتی را مورد هدف قرار داده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۰ - ۲۳ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 12
کد خبر: ۲۲۷۸۸۶

به گزارش راهبرد معاصر، منابع خبری در پاکستان از حمله تروریستی به یک مرکز پلیس این کشور در منطقه «میانوالی» در ایالت پنجاب خبر دادند.

 

سایت خبری «داون نیوز» نوشت حمله تروریستی به یک مقر پلیس پاکستان در منطقه «میانوالی» از نواحی ایالت پنجاب این کشور خنثی شد.

 

در این حمله که گروهی از تروریست‌های ناشناس متشکل از ۱۲ الی ۱۵ نفر به مقر پلیس «قبول خیل» در شهر میانوالی حمله کردند، پاسخ به موقع نیرو‌های امنیتی منجر به درگیری طولانی و متواری شدن تروریست‌ها از محل حادثه شد.

 

منابع پلیس تایید کردند: عملیات تعقیب و جستجوی این تروریست‌های ناشناس با کمک نهاد‌های اطلاعاتی و همچنین ارتش پاکستان آغاز شده است.

 

گفتنی است در چندماه گذشته تعداد حملات تروریستی در پاکستان بطور نگران کننده‌ای افزایش یافته و گروه‌های تروریستی در چند حمله بزرگ مقر نیرویی امنیتی را مورد هدف قرار داده اند.

 

اوایل بهمن نیز حمله گروهی از تروریست‌های تجزیه طلب بلوچ به شهر «مچ» در ایالت بلوچستان منجر به درگیری چند روزه نیرو‌های امنیتی با تروریست‌ها شد.

 

ارتش پاکستان موفق شد پس از سه روز عملیات، ۲۳ تروریست را در این شهر به هلاکت رسانده و عملیات گروه‌های تجزیه طلب بلوچ برای کنترل شهر «مچ» را خنثی کند./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار