جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

خیز حزب عمران خان برای تصاحب کرسی مجلس پاکستان

خیز حزب عمران خان برای تصاحب کرسی مجلس پاکستان نتایج نهایی شمارش آرای انتخابات عمومی پاکستان همچنان در هاله‌ای از ابهام است درحالی که رسانه‌ها از پیشتازی غیرمنتظره نامزد‌های مستقل وابسته به حزب عمران خان خبر می‌دهند در عین حال مردم این کشور منتظر شنیدن نتایج رسمی شمارش آرا هستند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۷ - ۲۰ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 09
کد خبر: ۲۲۷۴۹۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ زمان رسمی اخذ رای در تمامی حوزه‌های انتخاباتی مجالس ملی و ایالتی در شهر‌های مختلف پاکستان ساعت ۱۷ عصر (به وقت محلی) روز گذشته به پایان رسید و شمارش آرا همچنان ادامه دارد.

کمیسیون انتخابات پاکستان با گذشت ۱۰ ساعت پس از پایان مهلت اخذ رای، اعلام نتایج رسمی شمارش آرا از حوزه‌های انتخاباتی را به صورت مرحله‌ای آغاز کرد، اما همزمان شبکه‌های خبری پاکستان نیز نتایج غیررسمی شمارش آرای انتخابات را منتشر کردند.

آنچه از نیمه شب گذشته در شبکه‌های مختلف پاکستان منعکس می‌شود حاکی از پیشتازی فوق العاده نامزد‌های انتخاباتی وابسته به حزب عمران خان (جنبش عدالت) است در عین حال کمیسیون انتخابات این کشور اعلام کرد که تنها مرجع اصلی و قطعی برای انتشار نتایج انتخابات است.

تیتر اکثر روزنامه‌های صبح امروز پاکستان اعم از اردو و انگلیسی زبان به درخشش نامزد‌های حزب جنبش عدالت که مطابق با قوانین انتخاباتی این کشور "نامزد‌های مستقل" هستند، اختصاص یافت.

در همین حال رئیس حزب جنبش عدالت پاکستان نیز مدعی پیشتازی نامزد‌های خود در انتخابات شد و گفت که نمایندگان عمران خان سرنوشت دولت آتی پاکستان را مشخص می‌کنند.

حساب رسمی حزب عمران خان در شبکه اجتماعی ایکس نیز با ادعای پیروی قاطع در انتخابات روز گذشته افزود که "بگذارید دنیا مشاهده نماید که چگونه رای قاطع مردم پاکستان در حال ربوده شدن است".

این حزب مسوولان برگزاری انتخابات در حوزه‌های مختلف را به تغییر غیرقانونی نتایج شمارش آرا و تقلب متهم ساخته و افزود: گزارش‌ها حاکی از آن است که نامزد‌های این حزب که با اکثریت قاطع پیروز شده‌اند اکنون به طور ناگهانی در حوزه‌های مختلف انتخاباتی شکست خورده اند.

برخی دیگر از مسوولان ارشد حزب عمران خان از ساعاتی قبل مدعی کسب اکثریت کرسی‌های مجلس ملی پاکستان شده و همزمان ماموران پایگاه‌های اخذ رای را به کارشکنی در شمارش آرا و تسهیل تقلب در انتخابات متهم کردند.

پیش از این عمران خان نخست وزیر برکنار شده پاکستان طی پیامی خطاب به هوادارانش که در حساب رسمی کاربری‌اش در شبکه اجتماعی ایکس منتشر شد، تاکید کرد: مردم پاکستان با حضور گسترده در انتخابات حرف خود را به صراحت اعلام کردند و همانطور که بار‌ها گفته‌ایم؛ هیچ نیرویی نمی‌تواند ایده‌ای را که زمانش فرا رسیده است شکست دهد.

گزارش‌های غیررسمی شبکه‌های خبری پاکستان حاکی از نتیجه غیرمنتظره شمارش آرای انتخابات این کشور است و اینکه نامزد‌های مستقل وابسته به حزب عمران خان پیشتاز انتخابات هستند.

با این حال نتیجه نهایی هنوز از سوی کمیسیون انتخابات پاکستان اعلام نشده و این وضعیت نگرانی احزاب این کشور را درپی داشته است.

نامزد‌های انتخاباتی حزب عمران خان که به دلیل سلب نشان انتخاباتی حزب خود (جنبش عدالت) از سوی دیوان عالی پاکستان مجبور به حضور در رقابت‌های انتخاباتی بدون عنوان حزب متبوع خود بودند، در صورت پیشتاز قطعی در انتخابات مجبور به پیوستن به یک حزب دیگر که دارای کرسی در مجلس ملی است، هستند، زیرا براساس قانون اساسی پاکستان نامزد‌های مستقلی که موفق به کسب کرسی شده‌اند تا زمانی که به حزبی ملحق نشوند قادر به تشکیل دولت نخواهند بود.

رهبران دو حزب سنتی پاکستان مسلم لیگ نواز و حزب مردم که جز مدعیان اصلی تشکیل دولت آتی این کشور هستند، تاکنون نسبت به شمارش آرای انتخابات موضع گیری خاصی نکرده‌اند با این حال مسوولان این احزاب نیز خواستار اعلام فوری نتایج رسمی انتخابات شدند. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار