واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی واکنش دستیار رهبر انقلاب به شکار زهپاد آمریکایی سرپرست وزارت دفاع: به گستره ایران، از اعماق زمین تا اوج آسمان، به زودی خواهید دید فوری/ صدای انفجار از تنگه هرمز شنیده شد ضربه اطلاعات سپاه به شبکه فساد ۷۰۰ میلیاردی در خرید گندم/ ماجرا چیست؟ فرمانده جدید انتظامی استان البرز معارفه شد / سردار القاصی مهر کیست؟ هشدار مشاور فرمانده کل سپاه به آمریکا: خود را برای تماشای شگفتانه‌های منحصر‌به‌فرد ایرانی آماده کنید رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم هشدار سپاه در پاسخ به حمله به نفتکش‌های ایران؛ خدمه نفتکش‌ها در اسکله‌های کویت و بحرین شناور خود را سریعا ترک کنند  حمله به دومین شناور در اطراف جزیره خارگ شنیده شدن صدای چند انفجار در جزیره خارگ و حوالی ساحل جاسک سخنگوی قرارگاه خاتم: آمریکا تهدید کرده که سه نفتکش ایرانی را هدف قرار خواهد داد؛ در صورت تعرض به کشتی‌های ایرانی، پایگاه‌های آمریکا را در منطقه به شدت هدف قرار خواهیم داد سپاه پاسداران از انهدام پهپاد پیشرفته MQ ۱ خبر داد شکار جدید سپاه زهپاد Dive‑LD؛ زیردریایی خودکار ۶۰۰۰ متری آمریکا در تنگه هرمز به دام افتاد موشک بالستیک قاسم بصیر را بشناسید

ارتش و سپاه رژه هوایی مشترک برگزار می‌کنند

ارتش و سپاه رژه هوایی مشترک برگزار می‌کنند جانشین فرمانده نیروی هوایی ارتش اعلام کرد که سومین رژه هوایی مشترک ارتش و سپاه 31 شهریور برگزار می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۲ - ۲۸ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 19
کد خبر: ۲۲۷۹۸

به گزارش راهبرد معاصر ، امیر سرتیپ خلبان حمید واحدی جانشین فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در جمع خبرنگاران و در حاشیه تمرین رژه جنگنده بمب افکن های این نیرو که برای هنرنمایی به مناسبت هفته دفاع مقدس مهیا می شوند، گفت: سومین رژه هوایی مشترک ارتش جمهوری اسلامی ایران و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت هفته دفاع مقدس و به میزبانی پایگاه هوایی شهید عبدالکریمی بندرعباس، در تاریخ 31 شهریور ماه سال جاری برگزار خواهد شد.

 

واحدی افزود: در این رژه مشترک هوایی انواع هواپیماهای شکاری بمب افکن سنگین، ترابری سبک، گشت و شناسایی دریایی و بالگرد از نهاجا، نداجا و نیروی هوافضای سپاه حضور خواهند داشت که هدف از برپایی این رژه، نمایش اقتدار و توانمندی نیروهای مسلح، ایجاد وحدت و همدلی در بین نیروهای ارتش و سپاه می باشد.

 

وی در ادامه تاکید کرد: ارتقای دانش تخصصی خلبانان، ارزیابی سطح آمادگی یگان های عملیاتی هوایی و همچنین ایجاد امید و نشاط و تضمین حفاظت و حراست از مرزهای هوایی کشورمان، از دیگر اهداف از پیش تعیین شده این رژه هوایی است.

 

جانشین نیروی هوایی ارتش با بیان اینکه نقش جمهوری اسلامی ایران در تامین امنیت پایدار منطقه خلیج فارس و تنگه هرمز بسیار حائز اهمیت است اظهار کرد: پیام این رژه مشترک هوایی، پیام صلح و دوستی برای کشورهای دوست و همسایه و ایجاد امیدواری در میان علاقمندان و دوستداران نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در منطقه خواهد بود.

 

واحدی با بیان اینکه ما معتقدیم امنیت خلیج فارس و تنگه هرمز تنها به دست کشورهای منطقه حاصل خواهد شد اظهار کرد:حضور بیگانگان در منطقه لطمات جبران ناپذیری را متوجه ساختار امنیتی این شاهراه بین المللی خواهد کرد و صدمات جبران ناپذیری به دنبال خواهد داشت.

 

وی در پایان خاطر نشان کرد: با افتخار خدمت مردم عزیز ایران عرض می کنم که امروز پس از پشت سرگذاشتن چهل سالگی انقلاب اسلامی و گام نهادن در مرحله نوینی از حیات مبارک انقلاب اسلامی، تمام آموزش ها، ساخت و تولید تجهیزات، قطعات تند مصرف و گلوگاهی، بمب های های هوشمند و نقطه زن و سایر تجهیزات ما همگی بومی بوده و به دست توانمند جوانان، متخصصین فنی و فرزندان این آب و خاک در نیروی هوایی و وزارت دفاع تولید می شود.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار