محمدباقر قالیباف: شب شهادت رهبری چه گذشت؟ / روایت تصمیم‌گیری در ساعات حساس + فیلم جزئیات بمباران قشم با بمب یک تنی آمریکا؛ افشای نیویورک تایمز از حمله به منطقه مسکونی + تصاویر سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار

متکی: باب مذاکره برای رسیدن به وحدت بین جریان‌های انقلابی باز است

متکی: باب مذاکره برای رسیدن به وحدت بین جریان‌های انقلابی باز است سخنگوی شورای وحدت اعلام کرد: برای اینکه وحدت بین نیروهای انقلابی و ارزشی فراهم آید، کماکان باب مذاکره با آن‌ها و تشکل‌های انقلابی باز است تا هر جا که لازم باشد مذاکره صورت پذیرد .
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۹ - ۲۴ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 13
کد خبر: ۲۲۸۱۳۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  یکصد و بیستمین نشست هیئت عالی که صبح سه شنبه ۲۴ بهمن ماه برگزار شد مقرر شد لیست نهایی شورای وحدت در تهران و استانها برای انتخابات مجلس شورای اسلامی به زودی ارائه گردد.

 

منوچهر متکی دبیر اجرایی و سخنگوی شورای وحدت با اشاره به این مطلب گفت: با جمع زیادی از نامزدهای مجلس شورای اسلامی جلسات مصاحبه و ارزیابی برگزار کرده ایم و این مصاحبه ها با حضور اعضای هیئت عالی و در فضایی کارشناسی و نخبگانی صورت پذیرفته است .

 

وی افزود: با جمع بندی این مصاحبه ها و اخذ جمع بندی فرایند شورای وحدت در استانها ، به زودی لیست نهایی و مستقل شورای محل ارائه خواهد ش و در تهران، فعلاً دو برابر ظرفیت یعنی ۶۰ نفر را معرفی و مجددا ارزیابی نهایی خواهیم داشت.

 

متکی همچنین افزود: در عین حال برای اینکه وحدت بین نیروهای انقلابی و ارزشی فراهم آید، کماکان باب مذاکره با آن‌ها و تشکل‌های انقلابی باز است تا هر جا که لازم باشد مذاکره صورت پذیرد .

 

وی همچنین گفت : در برخی حوزه ها افراد و نامزدهای شورای وحدت قطعی و مشخص شده اند و در برخی استان‌ها نیز در آخرین مرحله تصمیم گیری هستیم لذا جمع بندی و اعلام نهایی را به زودی خواهیم داشت./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار