پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد جزئیات گفت‌و‌گو‌های عارف با ۹ تن از سران کشور‌های جهان متن حکم پزشکیان برای انتصاب علی لاریجانی به دبیری شورای عالی امنیت ملی منتشر شد علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی شد دولت مجوز استفاده از کمک‌های بلاعوض سازمان ملل برای اتباع را صادر کرد قالیباف قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی را ابلاغ کرد رئیس‌جمهور: تمامی اجزای توسعه در کشور باید منوط به تمهید تامین آب باشد

متکی: رقابت انتخاباتی بدون حضور نمایندگان سلیقه‌های مختلف میسر نیست

عضو شورای مرکزی خانه احزاب، گفت: انتخابات بدون رقابت بی‌معنا است و رقابت بدون حضور نمایندگان سلیقه‌های مختلف میسر نیست، تعهد سلیقه‌های مختلف سیاسی به نظام باید تعهد متقابل باشد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۴ - ۲۱ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 11
کد خبر: ۲۲۲۸۸۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ منوچهر متکی عضو شورای مرکزی خانه احزاب و عضو فراکسیون اصولگرایان احزاب در همایش فصلی احزاب در وزارت کشور، در سخنانی، گفت: شرکت در انتخابات حق مردم است و ما در گذشته و در حکومت قبل از انقلاب این حق را نداشتیم.

 

وی افزود: گوناگونی دولت‌ها در ۴۳ سال گذشته نشانه داشتن حق رأی مردم است. انتخابات و شرکت در آن یک حق و به موازات آن، یک تکلیف شرعی و ملی است.

 

عضو شورای مرکزی خانه احزاب ادامه داد: انتخابات بدون رقابت بی‌معنا است و رقابت بدون حضور نمایندگان سلیقه‌های مختلف میسر نیست، تعهد سلیقه‌های مختلف سیاسی به نظام باید تعهد متقابل باشد.

متکی افزود: ما هویت مجموعه حزبی خود را از نظام می‌گیریم و اکنون در انتخابات باید در کمک به نظام نقش داشته باشیم.

 

وی در ادامه، تصریح کرد: از سویی، برگزاری یک نشست مردمی صد هزار نفری در استادیوم آزادی را که پیشنهاد شده است، خانه احزاب از آن استقبال می‌کند تا همه احزاب از همه هواداران خود بخواهند در این مراسم حاضر شوند و این نشانه تعهد متقابل احزاب به نظام است.

 

عضو شورای مرکزی خانه احزاب در ادامه، گفت: بازخوانی فرمایشات مقام معظم رهبری در کرمانشاه در ۲۰سال پیش، از ظرفیت نظام جمهوری اسلامی برای کشورداری را اشاره کردند، لذا به چه زبانی بگوییم که احزاب گله‌مند هستند و دولت‌ها به صورت سیستمی به آن‌ها توجه ندارند.

 

متکی ادامه داد: هر رئیس‌جمهوری بعد از انتخابات می‌گوید من حزبی نیستم و این باید مذموم شمرده شود.

 

وی افزود: در شرایطی انتخابات برگزار می‌شود که دشمن با دهان باز و دریده و همه معاندین و قسم‌خوردگان طمع و برنامه‌ریزی علیه انتخابات کرده‌اند و ما به عنوان مجموعه احزاب باید به تکلیف خود عمل کنیم و پیام‌های روشنی به دشمنان خود بدهیم.

 

عضو شورای وحدت تأکید کرد: مردم براساس حقی که دارند به انتخابات می ‌آیند، اما براساس رضایتی که دارند پایشان به این آمدن محکم می‌شود و دولت باید نسبت به حل مشکلات مردم عنایت بیشتری داشته باشد./ فارس

ارسال نظر