برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا قالیباف: گوش به فرمان اوامر رهبر انقلاب هستیم پاکستان تردد تجار از مرز زمینی‌ به ایران را از سر گرفت

وعده وزیر ارشاد درباره مالیات رسانه‌ها

وعده وزیر ارشاد درباره مالیات رسانه‌ها اسماعیلی وزیر ورزش گفت: حمایت از اصحاب هنر و رسانه خط قرمز ما است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۷ - ۲۵ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 14
کد خبر: ۲۲۸۲۷۵

به گزارش راهبرد معاصر،‌ محمد مهدی اسماعیلی وزیر ارشاد در حاشیه جلسه هیئت دولت و در جمع خبرنگاران گفت: بنای ما این است هیچ اتفاق نگران کننده مالیاتی جدیدی برای اصحاب فرهنگ و هنر و رسانه اتفاق نیافتد و تلاش می کنیم تفاهمنامه‌ای با سازمان مالیاتی انجام دهیم تا نگرانی دوستان برطرف شود.خط قرمز ما این است که فضای حمایتی از اصحاب هنر و رسانه نباید آسیب ببیند و ما با همکاری دوستان جلوی نگرانی اصحاب فرهنگ و رسانه را خواهیم گرفت.

 

وی افزو: اتفاقات مهمی در جشنواره فیلم فجر رخ داد. جشنواره بعد از 42 سال در نزدیک ترین جایگاه به تحقق آرمان‌های مردم ایران قرار گرفت. کارهای بزرگ درباره مفاخر مردم ایران به صورت متعدد تولید شد و روایت‌های اثرگذار از زنان تاثیرگذار ایران هم در جشنواره حضور داشتند و باعث سرافرازی جامعه هنری و سینمایی کشور شد.

 

وزیر ارشاد ادامه داد:‌ در تهران بیش از 80 نوبت پخش فوق العاده داشتیم و با حضور چشمگیر علاقمندان هنر سینما مواجه بودیم و نشان داد اگر تولید محتوای مناسب با جامعه ایرانی اسلامی داشته باشیم مورد استقابل مردم قرار می گیرد. سیاست وزارت فرهنگ تربیت و معرفی استعدادهای برتر و شایسته و خلاق در هنر فیلم است و که در این حوزه هم اتفاقات خوبی افتاده است.

 

اسماعیلی تصریح کرد:‌ در انتهای بهمن ماه آغاز نمایشگاه رسانه‌های ایران را داریم که بعد از چند سال تعطیلی این نمایشگاه با حضور بیش از 600 رسانه با برنامه‌های جنبی بسیار خوب برگزار خواهد شد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار