خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات

گوترش: ما به صلحی عادلانه برای روسیه و اوکراین نیاز داریم

گوترش: ما به صلحی عادلانه برای روسیه و اوکراین نیاز داریم دبیرکل سازمان ملل در تازه‌ترین موضع‌گیری درباره جنگ در اوکراین اعلام کرد که ما به صلحی عادلانه هم برای روسیه و هم برای اوکراین نیاز داریم.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۳ - ۲۸ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 17
کد خبر: ۲۲۸۵۹۷

به گزارش راهبرد معاصر، آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد در نشست امنیتی مونیخ بر نیاز فوری به برقراری صلح عادلانه برای اوکراین و روسیه تاکید کرد.

 

مقامات ارشد روسیه بارها اعلام کردند که مسکو آمادگی آغاز گفت‌وگوهای صلح با اوکراین را دارد، اما مقامات کی‌یف تحت فشار واشنگتن حاضر به پایان جنگ و برقراری صلح نیستند. رئیس‌جمهور اوکراین منع گفت‌وگو با روسیه تا زمانی که ولادیمیر پوتین در قدرت است را به قانون تبدیل کرده است.

 

در تازه‌ترین تحولات میدانی در جنگ اوکراین، دیروز جمعه الکساندر تارنافسکی، فرمانده واحد تاویرا تأیید کرد که نیروهای این واحد از استحکامات «زنیت» در جنوب آودیوکا عقب‌نشینی کرده‌اند.

 

تارنافسکی گفت: بعد از چندین و چند ماه ماه نبرد، فرماندهی تصمیم به عقب‌نشینی از مواضع «زنیت» واقع در جنوب شرقی حومه آودیوکا گرفت. وی مدعی شد: تصمیم عقب‌نشینی جهت حفظ پرسنل و بهبود موقعیت عملیاتی اتخاذ شده است.

 

تارنافسکی همچنین اضافه کرد که سازماندهی مجدد نیروها، جایگزینی تجهیزات، آماده‌سازی و «تقویت واحدها در مواضع جدید براساس برنامه قبلی در جریان است.»

 

اظهارات و ادعای فرمانده اوکراینی در حالی است که روزنامه واشنگتن پست دیروز در گزارشی نوشت که ارتش اوکراین تحت فشار ارتش روسیه شروع به عقب‌نشینی نسبی از این منطقه کرده است.

 

همچنین اطلاعات اولیه حاکی از آن بود که شبه‌نظامیان «گردان یکم اسلاویک» جمهوری خلق دونتسک که تحت فرمان روسیه عمل می‌کند، پل «چِبوراشکا» در آودیوکا را تحت کنترل درآورده و جاده کمربندی دونتسک را آزاد کرده‌اند./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار