المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد

مقام روس: ۶ نفر از جمله ۳ کودک در انفجار مهمات خوشه‌ای زخمی شدند

مقام روس: ۶ نفر از جمله ۳ کودک در انفجار مهمات خوشه‌ای زخمی شدند «دنیس پوشیلین» که از سوی روسیه مسوولیت اداره منطقه دونتسک را به عهده دارد، اظهار داشت: بر اثر انفجار بمب‌های خوشه‌ای ارتش اوکراین در جمهوری خلق دونتسک، ۶ نفر زخمی شدند و وضعیت آن‌ها وخیم است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۸ - ۲۹ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 18
کد خبر: ۲۲۸۹۴۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ دنیس پوشیلین در کانال تلگرامی خود نوشت: امروز بر اثر انفجار مهمات خوشه‌ای دشمن در منطقه، ۶ غیرنظامی از جمله سه کودک زخمی شدند.

وی وضعیت افراد زخمی را وخیم توصیف کرد و گفت: مردی متولد سال ۱۹۶۸ بر روی یک «مین پروانه‌ای» قدم گذاشت. ۲ نفر در «گورلووکا» زخمی شدند.

این مقام روس افزود: سه کودک نیز در نتیجه انفجار مهمات فرعی در «پانتلیمونوفکا» مجروح شدند.

بمب‌های خوشه‌ای می‌توانند از هواپیما یا سکو‌های پرتاب موشکی پرتاب شوند که در بیش از ۱۲۰ کشور - در چارچوب کنوانسیون مهمات خوشه‌ای- ممنوع شده‌اند و به هنگام انفجار شمار زیادی بمب‌های کوچکتر را در محیط وسیعی پخش می‌کنند.

این بمب‌های کوچکتر در صورت انفجار جان شهروندان بیشتری را تهدید می‌کنند و درصورت منفجر نشدن هم به طور مین عمل کرده و می‌توانند خطرات جانی و معلولیت برای غیر نظامیان به همراه داشته باشند.

دولت جو بایدن رئیس‌جمهوری آمریکا که با وجود هزینه‌های گزاف تسلیحاتی در جنگ اوکراین و روسیه به هدف مورد نظرش دست نیافته، در ماه ژوئیه (تیر) با ارائه مهمات خوشه‌ای به اوکراین موافقت کرد. از آنجایی که این مهمات در بسیاری از کشور‌ها ممنوع شده، این اقدام آمریکا واکنش‌های بسیاری به همراه داشت.

دیده‌بان حقوق بشر پیشتر از آمریکا خواسته بود این تسلیحات را در اختیار اوکراین قرار ندهد. سرگئی شویگو وزیر دفاع روسیه نیز اعلام کرده بود که ارسال بمب‌های خوشه‌ای توسط آمریکایی‌ها به کی‌یف، درگیری در اوکراین را طولانی‌تر می‌کند. / ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار