دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

روسیه سفیر سوئیس را احضار کرد

در واکنش به تصمیم پارلمان سوئیس برای پیشبرد طرح انتقال دارایی‌های مسدودشده روسیه به اوکراین، وزارت خارجه روسیه سفیر این کشور در مسکو را احضار کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۷ - ۲۲ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 12
کد خبر: ۲۳۲۵۱۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت خارجه روسیه امروز (سه‌شنبه) اعلام کرد «کریستینا مارتی لانگ» سفیر سوئیس در مسکو را درباره تصمیم پارلمان این کشور برای تسهیل مصادره دارایی‌های روسیه احضار کرده است.

در بیانیه وزارت خارجه روسیه آمده است: «در ۱۲ مارس، وزارت امور خارجه روسیه سفیر سوئیس در مسکو را احضار کرد تا به تصمیم پارلمان سوئیس مبنی بر آغاز پی‌ریزی مبنای قانونی یک سازوکار برای مصادره دارایی‌های دولتی (روسیه) در خاک سوئیس اعتراض کند.»

در این بیانیه آمده که مسکو این اقدام مقامات سوئیس را به‌شدت محکوم کرده و آن را «نقض آشکار مصونیت دولت‌ها» در «اصول و هنجار‌های اساسی حقوق بین‌الملل» می‌داند.

پارلمان سوئیس اخیرا با ۲۱ رای موافق، ۱۹ رای مخالف و ۳ رای ممتنع، با مصادره دارایی‌های مسدودشده روسیه در سوئیس به نفع اوکراین موافقت کرد. برخی ارزیابی‌ها حاکی از این هستند که روسیه بیش از ۹ میلیارد دلار دارایی توقیف‌شده در سوئیس دارد.

وزارت خارجه روسیه در ادامه این بیانیه اظهار کرد: «هر گونه تجاوز به اموال دولتی روسیه تحت عنوانِ ساختگی «مکانیسم جبران» چیزی نیست جز سرقت در سطح دولتی.»

در این بیانیه آمده است: «اگر سوئیس دارایی‌های دولتی روسیه را مصادره کند، مسکو ناچار به اتخاذ گام‌های تلافی‌جویانه‌ای خواهد بود.» / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر