گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

روسیه سفیر سوئیس را احضار کرد

در واکنش به تصمیم پارلمان سوئیس برای پیشبرد طرح انتقال دارایی‌های مسدودشده روسیه به اوکراین، وزارت خارجه روسیه سفیر این کشور در مسکو را احضار کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۷ - ۲۲ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 12
کد خبر: ۲۳۲۵۱۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت خارجه روسیه امروز (سه‌شنبه) اعلام کرد «کریستینا مارتی لانگ» سفیر سوئیس در مسکو را درباره تصمیم پارلمان این کشور برای تسهیل مصادره دارایی‌های روسیه احضار کرده است.

در بیانیه وزارت خارجه روسیه آمده است: «در ۱۲ مارس، وزارت امور خارجه روسیه سفیر سوئیس در مسکو را احضار کرد تا به تصمیم پارلمان سوئیس مبنی بر آغاز پی‌ریزی مبنای قانونی یک سازوکار برای مصادره دارایی‌های دولتی (روسیه) در خاک سوئیس اعتراض کند.»

در این بیانیه آمده که مسکو این اقدام مقامات سوئیس را به‌شدت محکوم کرده و آن را «نقض آشکار مصونیت دولت‌ها» در «اصول و هنجار‌های اساسی حقوق بین‌الملل» می‌داند.

پارلمان سوئیس اخیرا با ۲۱ رای موافق، ۱۹ رای مخالف و ۳ رای ممتنع، با مصادره دارایی‌های مسدودشده روسیه در سوئیس به نفع اوکراین موافقت کرد. برخی ارزیابی‌ها حاکی از این هستند که روسیه بیش از ۹ میلیارد دلار دارایی توقیف‌شده در سوئیس دارد.

وزارت خارجه روسیه در ادامه این بیانیه اظهار کرد: «هر گونه تجاوز به اموال دولتی روسیه تحت عنوانِ ساختگی «مکانیسم جبران» چیزی نیست جز سرقت در سطح دولتی.»

در این بیانیه آمده است: «اگر سوئیس دارایی‌های دولتی روسیه را مصادره کند، مسکو ناچار به اتخاذ گام‌های تلافی‌جویانه‌ای خواهد بود.» / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر