سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

درخواست پارلمان اروپا از فیفا و یوفا برای تحریم فوتبال رژیم صهیونیستی

پارلمان اروپا از فدراسیون بین‌المللی فوتبال(فیفا) و اتحادیه فوتبال اروپا(یوفا) خواست تا فوتبال اسرائیل را تعلیق کنند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۹ - ۳۰ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 19
کد خبر: ۲۲۹۱۰۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ تعدادی از نمایندگان پارلمان اروپا در حمایت از مردم فلسطین، با ارسال نامه‌ای به فیفا و یوفا خواستار تعلیق تیم فوتبال اسرائیل و باشگاه‌های این کشور از حضور در مسابقات بین‌المللی شدند.

در بخشی از این نامه آمده است: ما به عنوان اعضای پارلمان اروپا و نمایندگان سیاسی مردم این قاره از فیفا، یوفا و سایر نهادهای ذی‌صلاح می‌خواهیم تا مقابل نقض بی‌وقفه حقوق بشر در فلسطین اقدامی قاطعانه انجام دهند. فیفا و یوفا هر دو متعهد به ترویج ارزش‌ها هستند. بدون شک، همه (این ارزش‌ها) امروز در نوار غزه نقض می‌شوند. فوتبال نباید به دستاویزی برای اشغال و نابودی مردم فلسطین کمک کند. به همین دلایل و با تبعیت از نمونه‌های تاریخی مانند وتوی رژیم آپارتاید در آفریقای جنوبی، ما خواهان تعلیق فوری اسرائیل، به عنوان یک اهرم فشار هستیم. تیم اسرائیل و باشگاه‌های فوتبال آن باید تا اتمام این نسل‌کشی، از تمام مسابقات اروپایی و بین‌المللی محروم شوند.

 

تاریخ ارسال این نامه ۱۵ فوریه(۲۶ بهمن) است و ۱۳ نماینده پارلمان اروپا به نمایندگی از کشورهای اسپانیا، ایرلند و آلمان آن را امضا کرده‌اند.

پس از عملیات بزرگ «طوفان‌الاقصی» مقاومت اسلامی فلسطین(حماس) علیه رژیم صهیونیستی در هفتم اکتبر (۱۵ مهر)، نیروهای رژیم صهونیستی در اقدامی تلافی‌جویانه و وحشیانه، نوار غزه را هدف حملات بی‌وقفه قرار داده‌اند به طوری که تاکنون بالغ بر ۲۹ هزار فلسطینی در این باریکه به شهادت رسیده‌اند./ایرنا

ارسال نظر