مدارس ابتدایی این استان‌ها چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ مجازی شد وزارت بهداشت: پیش‌بینی می‌شود که یک پیک دیگر بیماری‌های تنفسی در پیش داشته باشیم پاسخ پلیس به انتشار محتوای جعلی مرتبط با QR گواهینامه رانندگی سقف پاداش خدمت بازنشستگان دولت ۱۴۰۴ کارمندان و فرهنگیان + نحوه محاسبه پاداش پایان خدمت اطلاعیه مهم برای داوطلبان کنکور ۱۴۰۵ و فرهنگیان شرط آموزش و پرورش برای تعطیلات زمستانی آلودگی تهران ماندگار می‌شود بازداشت یکی دیگر از اعضای شورای شهر کرمانشاه/ صدور قرار تأمین برای ۱۳ نفر از عوامل شهرداری و شورا باند فساد سازمان‌یافته در شهرداری بجنورد متلاشی شد توقیف ۵ شناور و محموله بزرگ کالای ممنوعه در آب‌های بندرعباس معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟

شناور شدن ساعات کاری تهرانی ها به کجا رسید؟

امسال مهرماه تهران با وضعیت غیرقابل پیش‌بینی روبرو شده است. طبق قوانین جدید ترافیکی، مردم می‌توانند در هر فصل ۲۰ روز به صورت رایگان در محدوده آلودگی هوا تردد کنند و احتمال دارد ترافیک مهرماه به دلیل این معافیت، در تهران گره بخورد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۵ - ۳۰ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 21
کد خبر: ۲۲۹۱۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ در دو سال گذشته، مسئولان شهرداری گفته اند با تمهیدات مختلفی توانسته اند جلوی گره خوردن ترافیک در مهرماه را بگیرند. مهرماه موعدی است که با بازشدن مدارس و دانشگاه ها همراه است و آغاز سال تحصیلی، باعث افزایش تردد مردم در شهرها می شود اما شرایط امسال شهر تهران با طرح جدید ترافیک متفاوت می شود. با این وجود، مسئولان شهرداری می گویند در دو سال اخیر می توانند در مهرماه، نسبت به مهرماه سالهای قبل، تردد شهروندان را کاهش داده و از ترافیک کم کنند. 

 

معاون استاندار تهران گفت: شناور شدن ساعات ادارات در ابتدای مهر ماه منتفی نشده و استانداری تهران منتظر ابلاغ معاون اول رئیس جمهور است.

 

پاشا در خصوص شناور شدن ساعت آغاز به کار ادارات گفت: دو پیشنهاد در این خصوص مطرح بود یکی شناور شدن ساعات کار ادارات که توسط شهرداری تهران ارائه شد و دیگری شروع کار ادارات از ساعت 9 که توسط استانداری تهران ارائه شد.

 

وی افزود: تهران در این خصوص یک مستثنی است.چرا که تصمیم گیری در این باره در سایر استان‌ها به استاندار تخصیص شده اما در تهران توسط هیات دولت باید این تصمیم اتخاذ شود. بر همین اساس استاندار تهران پیشنهاد را برای دولت ارسال کرده و طبق روال سنوات گذشته ابلاغ این تصمیم باید توسط معاون اول رئیس جمهور انجام شود.

 

وی ادامه داد: هنوز این ابلاغ به دست استانداری نرسیده و به محض رسیدن این ابلاغ خبر آن منتشر خواهد شد.

 

وی در پاسخ به این سوال که تغییر در ساعت آغاز فعالیت ادارات انجام خواهد شد یا خیر گفت: بر اساس سنوات گذشته و دو سال گذشته برای کاهش بار ترافیکی این کار انجام شده و امسال نیز صد در صد این کار انجام می‌شود. منتظر ابلاغ معاون اول رئیس جمهوری هستیم.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار