رئیس قوه‌قضائیه به قضات: تا جای ممکن قرار‌های منجر به بازداشت را طوری صادر کنید که فرد امکان تامین آن را داشته باشد اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد دستگیری اوباش محله فلاح به اتهام درگیری‌های مسلحانه توسط پلیس پایتخت تسهیلات ویژه برای مشمولان پذیرفته شده در آزمون‌های سراسری ۱۴۰۴ وزارت علوم: اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه‌ها مشمول فوق‌العاده خاص خواهند شد تاخیر ۲ ساعته در آغاز فعالیت ادارات برخی شهر‌های خوزستان راز تشکیل هسته سیاره مشتری فاش شد فعالیت‌های دریایی در خزر ممنوع شد گرمای هوا شکسته می‌شود / کاهش ۲ تا ۳ درجه‌ای دما در کل کشور از پنجشنبه رشته‌های جدید کاردانی به کارشناسی سال ۱۴۰۴ اعلام شد؛ آغاز فرصت ثبت نام ۱۳ کیلو طلای قاچاق توقیف شده در فرودگاه تحویل مراجع ذیصلاح شد تعزیرات: قیمت‌گذاری بی‌ضابطه برنج داخلی باعث نابسامانی بازار شده است قانون مطبوعات تغییر می‌کند؟ ترافیک پنج کیلومتری در کندوان و هراز/ ادامه محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال فایننشال تایمز: هوش مصنوعی جای زبان دوم را نمی‌گیرد

ممنوعیت فعالیت‌های عمرانی در پایتخت در 15 روز اول مهر

رئیس پلیس پایتخت از ممنوعیت فعالیت‌های عمرانی در پایتخت از ابتدا تا ۱۵ مهر ماه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۲ - ۲۶ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 17
کد خبر: ۲۲۵۹۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار حسین رحیمی در حاشیه طرح دستگیری بیش از ۴۰۰ تن از اراذل و اوباش تهران، در پاسخ به پرسشی درباره تدابیر پلیس برای بازگشایی مدارس اظهار کرد: پیش‌بینی ما این است که ترافیک همزمان با آغاز مهر ماه و بازگشایی مدارس دانشگاه به میزان ۲۰ تا ۲۵ درصد در معابر تهران افزایش پیدا کند، در همین راستا نیز تمهیدات ترافیکی را در معابر تهران اتخاذ کرده ایم.

 

وی همچنین گفت: پیشنهاداتی را در خصوص طرح ترافیک و طرح کاهش آلودگی هوا داده‌ایم که احتمالا تغییراتی در آن اعمال خواهد شد. ضمن این که پیشنهادمان را در مورد شناور شدن ساعت کاری ادارات در دهه اول مهر ماه نیز اعلام کرده ایم.

 

رئیس پلیس پایتخت در مورد انجام فعالیت‌های عمرانی و برگزاری نمایشگاه پرمخاطب در پایتخت نیز گفت: برگزاری این نمایشگاه و همچنین فعالیت عمرانی از ابتدا تا ۱۵ مهر ماه در پایتخت ممنوع است.

 

فرمانده انتظامی تهران بزرگ همچنین با اشاره به آغاز هفته دفاع مقدس و برگزاری رژه‌ی نیرو‌های مسلح نیز گفت: برای این روز نیز همکاران من در آماده باش کامل هستند. عوامل پلیس اطلاعات و امنیت تمهیدات ویژه‌ای را اتخاذ کردند، تلاش ما این است که برگزاری این رژه بدون کمترین محدودیت ترافیکی و ایجاد مشکل برای کسانی که قصد عزیمت به فرودگاه یا محل‌های دیگر را دارند برگزار شود.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر