تسهیل فرآیند ترخیص خودروهای وارداتی در قشم ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟ اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف ورود 30 هواپیمای MD به عملیات اربعین / گرما ظرفیت پروازها را کاهش داد چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟ صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / سکه به ۱۹۰ میلیون می‌رسد؟

قیمت بلیت قطارهای ۵ستاره در امسال افزایش قیمت ندارد

قیمت بلیت قطارهای ۵ستاره در امسال افزایش قیمت ندارد نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران با بیان اینکه قیمت بلیت قطارهای ۵ستاره در امسال افزایش قیمت ندارد گفت: افزایش قیمت ۵۴ درصدی قیمت بلیت قطارهای ۵ ستاره، در شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی تصویب شد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۹ - ۰۱ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 20
کد خبر: ۲۲۹۱۷۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ کیوان کاشفی امشب در حاشیه جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوال تسنیم درباره مصوبات این شورا؛ اظهار داشت: براساس پیشنهاد انجمن صنفی شرکت های حمل و نقل ریلی مصوب شد که قیمت بلیت قطار 5 ستاره در سال جاری افزایش قیمت نداشته باشد.

وی افزود: براساس تفاهمی که در سال های قبل قیمت بلیت‌های قطارهای 5 ستاره از قیمت‌گذاری معاف بودند اما سازمان حمایت و شرکت راه‌آهن این توافق را نقض کرده و این خدمت مشمول قیمت‌گذاری شد.

نایب رئیس اتاق بازرگانی ادامه داد: در جلسه امروز براساس پیشنهاد انجمن مصوب شد تا درخواست افزایش قیمت بلیت قطارهای 5 ستاره مربوط به سال های 1401 و 1402 به ترتیب 25 درصد و 29 درصد درصد در سال آینده اعمال شود.

وی در پاسخ به خبرگزاری تسنیم گفت: بر اساس مصوبه شورای گفتگو در مجموع 54 درصد به قیمت پایه بلیت های قطارهای 5 ستاره در سال آینده اضافه خواهد شد.

وی اظهارداشت: در خصوص دستور جلسه دوم که بحث واردات داروهای دامپزشکی بود، اختلافی بین سازمان دامپزشکی و انجمن واردکنندگان وجود داشت. بر روی هزینه هایی که سازمان دامپزشکی بر اساس مصوبه ای به صورت دلاری دریافت می کرد و واردکنندگان را دچار خسارت کرده بود اما با توجه به اینکه در قوانین دامپزشکی وجود داشت و نمی شود در این جلسه تغییر در قوانین ایجاد کرد.

وی افزود:فعلا تصمیم گرفته شد که این موضوع به کمیسیون اقتصادی دولت ارجاع شود تا این دریافتی تبدیل به ریالی شود و بخش عوارض هم حذف شود اما این موضوع مستلزم کمیسیون اقتصادی دولت و تعریف ردیف تعرفه است که نیاز به کار کارشناسی بیشتر داشت./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار