سرلشکر باقری: هر ۶ ماه شاهد ارتقاء چشمگیر توان دریایی ایران خواهیم بود سرلشکر سلامی: امروز قدرت ما ده‌ها برابر بیشتر از سال گذشته است/ ایران در مذاکرات، با شکوه ایستاده رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب: قدرت ایران آمریکا را به مذاکره واداشته است سردار حاجی‌زاده: ایران امروز قوی‌تر از گذشته است/ تهدید نظامی علیه کشور واقعیت ندارد آیت الله سیستانی در دیدار با آیت الله جوادی آملی: نگاه ما به حوزه علمیه قم، هیچ تفاوتی با نگاه‌مان به حوزه نجف ندارد سرلشکر باقری: ممکن است دشمنان آغازگر یک درگیری باشند، اما پایان درگیری، زمان و مکان درگیری را ایران مشخص خواهد کرد پزشکیان: ایران و ازبکستان پاره‌های یک پیکرند سخنگوی دولت: سفر رئیس‌جمهور روسیه به ایران در دستور کار است پزشکیان: مهم‌ترین مشکل در محیط زیست نبود برنامه جامع است بازدید سرلشکر باقری از کارخانه‌های نیروی دریایی ارتش در بندرعباس ظریف: اگر توافق نشود، مقصرش طرف آمریکایی است پزشکیان: در مذاکره جدی و به‌دنبال توافق هستیم، اما کنارگذاشتن تأسیسات هسته‌ای قابل‌قبول نیست بررسی تنش هند و پاکستان و حادثه بندر رجایی در کمیسیون امنیت ملی سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح برای هر شرایطی آمادگی کامل دارند اراذل و اوباش در لیست قرمز مجلس

سخنگوی ستاد انتخابات: آگهی نهایی انتخابات فردا اعلام می شود

سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت: دیشب از ناحیه شورای نگهبان آخرین فهرست تایید صلاحیت شدگان را دریافت کردیم که به همین واسطه آگهی نهایی انتخاباتی از فردا بوسیله فرمانداری ها اعلام می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۵ - ۰۱ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 20
کد خبر: ۲۲۹۲۲۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ محسن اسلامی سخنگوی ستاد انتخابات کشور در نشست خبری انتخابات، دانشگاه و مشارکت در دانشگاه تربیت مدرس گفت : دیشب از ناحیه شورای نگهبان آخرین فهرست تایید صلاحیت شدگان را دریافت کردیم که به همین واسطه آگهی نهایی انتخاباتی از فردا بوسیله فرمانداری ها اعلام میشود.


اسلامی افزود: تا ساعت ۸ صبح دهم اسفند یعنی ۲۴ ساعت قبل از انتخابات امکان تبلیغات نامزد ها وجود دارد .


سخنگوی ستاد انتخابات کشور در رابطه با شعب اخذ رای تصریح کرد: چیزی حدود ۵۹۰۰۰ شعبه در انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری وجود دارد که ۳۵۰۰۰ شعبه شهری و ۲۴۰۰۰ روستایی که ۴۴۰۰۰ شعبه ثابت و ۱۵۰۰۰ شعبه به صورت سیار وجود دارد.شعب سیار در پارک ها و بوستان ها و مراکز عمومی در خدمت مردم خواهند بود.


اسلامی با توجه به اعلام رسمی ثبت احوال، جمع رای دهندگان و واجدین شرایط را ۶۱ میلیون و ۱۷۲ هزار و ۲۹۸ نفر عنوان کرد و گفت: از این تعداد ۳۰ میلیون و ۹۴۵ هزار مرد و ۱۳۳ نفر و ۳۰ میلیون و ۲۲۷ هزار و ۱۶۵ نفر زن هستند که این آمار واجدین شرایط داخل کشور را محسوب می شوند.
سخنگوی ستاد انتخابات کشور در رابطه با آمار تایید صلاحیت شدگان افزود: ۴۹۰۰۰در پیش ثبت نام شرکت کردند که ۳۸۰۰۰ نفر واجد شرایط برای ادامه روند انتخابات بودند که ۲۵۰۰۰نفر آن ها ثبت نام نهایی کردند و با توجه به عدم احراز صلاحیت برخی افراد و همچنین انصراف برخی دیگر ۱۵۰۰۰ نفر از این جمع تایید صلاحیت شدند که ۲۰ درصد نامزد های نهایی را فرهنگیان ودانشگاهیان تشکیل دادند.


محسن اسلامی در رابطه با تعرفه های انتخاباتی گفت: تعرفه ای موجود در شعب اخذ رای یک تعرفه یکپاچه است که تعرفه قسمت بالا برای مجلس شورای اسلامی و تعرفه پایین برای مجلس خبرگان رهبری است.


وی افزود: به علت تسهیل روند انتخابات دو تعرفه مجلس و خبرگان در یک برگه است و همچنین دو صندوق با درب های قرمز برای مجلس شورای اسلامی و آبی برای مجلس خبرگان رهبری مد نظر قرار گرفته است.


اسلامی در رابطه با برگزاری انتخابات الکترونیک گفت: ۴ حوزه انتخابیه آبادان، ملایر، رشت و قم به صورت الکترونیکی است که هر شعبه ۵ صندوق الکترونیکی دارند و کاملا الکترونیکی است .


وی گفت: این برگزاری انتخابات الکترونیکی آزمایشی است تا بتوانیم در ادوار آینده همه انتخابات را به صورت الکترونیکی برگزار کنیم.


اسلامی در مورد شفافیت هزینه های انتخاباتی گفت: از همه نامزد ها شماره حساب اخذ شدت است که تمامی هزینه تبلیغات باید در سامانه که در این رابطه تعریف شده است ثبت شود./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار