سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟ هجوم اتباع افغانستانی به مرز خراسان‌رضوی صحت دارد؟

رئیس هیات اجرایی امنا: اختلاف ما با شانا بر سر روش تعیین نامزدها است

رئیس هیات اجرایی امنا: اختلاف ما با شانا بر سر روش تعیین نامزدها است رئیس هیات اجرایی امنا گفت: اختلاف ما با شانا در روش تعیین نامزد انتخاباتی است زیرا آنها شخص محور هستند و ما شاخص محور هستیم.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۵ - ۰۲ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 21
کد خبر: ۲۲۹۵۰۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدرضا میرشمسی افزود: اختلاف ما با شورای ائتلاف نیروهای انقلاب باعث شد تا امنا را تشکیل دهیم.

رئیس هیات اجرایی امنا اظهار داشت: اختلاف ما با شانا بر سر نحوه و شیوه تعیین و انتخاب نامزدهای انتخاباتی بود و هست زیرا آنها شخص محور هستند و ما شاخص محور هستیم.

میرشمسی افزود: هر گروهی که به شاخص‌های تعیین شده توسط رهبری نزدیک باشد ما به آن گروه و جریان نزدیک هستیم و معتقدیم که افرادی باید وارد مجلس شوند که مردمی، پاسخگو و توانمند باشند.

وی ادامه داد: قالیباف به لیست شورای ائتلاف وزن داده و افرادی در داخل لیست جای داده شده‌اند که این همان شخص محوری است.

رئیس هیات اجرایی امنا خاطرنشان کرد: اینکه ما عده‌ای از افراد را داشته باشیم و آنها را در لیست انتخاباتی جای دهیم به درد کار حزبی می‌خورد.

میرشمسی اظهار داشت: نمی‌گویم که در مجلس یازدهم به هیچ وجه بر اساس شاخص‌ها عمل نشده اما وقتی تشکیلاتی مثل امنا ایجاد شده است باید بدانیم که روش‌ها اشتباه بوده و وقتی روش‌ها اشتباه است طبیعتاً نتیجه هم چیز دیگری رقم می‌خورد.

وی افزود: از اینکه افرادی از لیست پایداری را در لیست انتخاباتی خود قرار دهیم ابایی نداریم اما تصمیم با آنهاست که آیا می‌خواهند نامزدهایشان فقط در یک لیست قرار گیرند یا نه.

رئیس هیات اجرایی امنا خاطرنشان کرد: ما هم در امنا مانند دیگر احزاب و جریانات برای بستن لیست انتخاباتی خود عجله داریم و بستن نهایی لیست کارهای و مراحل پایانی خود را طی می‌کند.

میرشمسی گفت: به دنبال آن نیستیم که ابتدا سرلیستی را مشخص کنیم و بعد سایر اجزا و اعضای لیست را به آن بچسبانیم بلکه تعیین اعضای لیست بر اساس شاخص‌ها در اولویت کاری ما قرار دارد.

وی تصریح کرد: اختلافات ما با شورای وحدت بسیار اندک است اما این به معنای رسیدن به نامزد مشترک در بحث انتخابات نیست اما مذاکرات و گفت وگوها بین امنا و شورای وحدت در حال انجام است.

رئیس هیات اجرایی امنا گفت:‌ تشکیلات امنا منتسب به دولت نیست اما گفتمان ما به گفتمان دولت نزدیک است و ما خواهان تشکیل مجلسی هستیم که دولت را در رفع مشکلات مردم یاری کند و در این مسیر تسهیلگر باشد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار