قیمت کتاب‌های درسی افزایش می‌یابد؟ رئیس قوه‌قضائیه به قضات: تا جای ممکن قرار‌های منجر به بازداشت را طوری صادر کنید که فرد امکان تامین آن را داشته باشد اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد دستگیری اوباش محله فلاح به اتهام درگیری‌های مسلحانه توسط پلیس پایتخت تسهیلات ویژه برای مشمولان پذیرفته شده در آزمون‌های سراسری ۱۴۰۴ وزارت علوم: اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه‌ها مشمول فوق‌العاده خاص خواهند شد تاخیر ۲ ساعته در آغاز فعالیت ادارات برخی شهر‌های خوزستان راز تشکیل هسته سیاره مشتری فاش شد فعالیت‌های دریایی در خزر ممنوع شد گرمای هوا شکسته می‌شود / کاهش ۲ تا ۳ درجه‌ای دما در کل کشور از پنجشنبه رشته‌های جدید کاردانی به کارشناسی سال ۱۴۰۴ اعلام شد؛ آغاز فرصت ثبت نام ۱۳ کیلو طلای قاچاق توقیف شده در فرودگاه تحویل مراجع ذیصلاح شد تعزیرات: قیمت‌گذاری بی‌ضابطه برنج داخلی باعث نابسامانی بازار شده است قانون مطبوعات تغییر می‌کند؟ ترافیک پنج کیلومتری در کندوان و هراز/ ادامه محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال

کشف ۲۲۰ سلاح سبک و سنگین و دستگیری چندین نفر از گروهک‌ها و معاندان در سیستان و بلوچستان

سردار دوستعلی جلیلیان، فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان گفت: بیش از ۲۲۰ سلاح سبک و سنگین در استان کشف و ضبط شد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۶ - ۰۱ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 20
کد خبر: ۲۲۹۲۹۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ جلیلیان گفت: ۲ نفر از عاملان پشتیبان حمله به مقر نظامی شهرستان راسک توسط نیروی انتظامی در اجرای طرح رعد دستگیر شدند. در مجموعه فرماندهی انتظامی سیستان و بلوچستان در بهمن ماه سال جاری با اجرای طرح‌های عملیاتی در اقصی نقاط استان توسط پلیس‌های تخصصی شهرستان‌ها، کلانتری و پاسگاه‌ها موفق شدند بیش از ۱۱ هزار نفر از متهمان را دستگیر کنند.

وی با بیان اینکه از این تعداد ۵۳ نفر از قاچاقچیان خرد و کلان مواد مخدر دستگیر شدند ادامه داد: این تعداد متشکل از ۷ باند سازمان یافته بودند که متلاشی شدند؛ همچنین سه هزار و ۶۹۲ نفر از معتادان متجاهر و ۱۶۰ نفر خرده فروش مواد مخدر در این طرح دستگیر شدند که در مجموع ۲۳ درصد افزایش دستگیری خرده فروشان و قاچاقچیان مواد مخدر را داشتیم.

فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان در حوزه کشفیات کالای قاچاق به‌ویژه سوخت از کشف بیش از ۶۸۰ هزار لیتر سوخت قاچاق خبر داد و افزود: ۸۹ نفر از قاچاقچیان کلان سوخت در این حوزه دستگیر شدند. ۲۲۱ قبضه سلاح در بهمن ماه کشف شد که از ابتدای سال جاری تا کنون ۴۵ درصد افزایش کشفیات سلاح به ویژه سلاح‌های جنگی، خاص، تله‌های انفجاری، چاشنی و سلاح‌های نیمه سنگین داشته‌ایم.

جلیلیان گفت: در بهمن ماه ۲۳ نفر از فروشندگان و قاچاقچیان سلاح دستگیر شدند. تعداد ۳۳ نفر از اراذل و اوباش و ۴۱ نفر از سارقین مسلح نیز در این طرح دستگیر شدند.

وی با اشاره به متلاشی شدن باند سازمان یافته‌ای که اخیرا در شهرستان زاهدان سرقت منازل شهروندان را انجام می‌دادند بیان کرد: ۴ نفر از گروهک‌ها و معاندان دستگیر و همچنین سه نفر از قاچاقچیان مسلح که حین دستگیری با همکاران نیروی انتظامی درگیری مسلحانه داشتند به هلاکت رسیدند. ۵ نفر از اشرار مسلح و در مجموع در استان بیش از هزار نفر از سارقان دستگیر شدند که این رقم ۳۳ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش دستگیری سارقان در استان داشتیم.

جلیلیان از توقیف ۵۴ دستگاه خودروی شوتی که برای شهروندان مخاطراتی ایجاد می‌کردند خبر داد و افزود: پلاک برخی از این خودرو‌ها مخدوش و یا بعضی از آن‌ها فاقد پلاک بودند.

سردار جلیلیان بیان کرد: بیش از ۵ هزار لیتر انواع مشروبات الکلی در اجرای طرح رعد در سیستان و بلوچستان کشف شده همچنین در این مدت سه نفر از عاملان شهادت سرباز نیروی انتظامی در حوزه جنوب استان دستگیر شدند.

وی عنوان کرد: برابر ارزیابی‌های به عمل آمده در سامانه ۱۹۷ و نظرسنجی‌های میدانی میزان رضایتمندی شهروندان از نیروی انتظامی افزایش داشته است. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر