کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق

پاسخ هوشمندانه پوتین به فحاشی رکیک جوبایدن

پاسخ هوشمندانه پوتین به فحاشی رکیک جوبایدن پوتین در پاسخ به اهانت بایدن که او را « ... دیوانه» خواند، دوباره تکرار کرد که جو بایدن را برای ریاست کرسی کاخ سفید به ترامپ ترجیح می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۶ - ۰۴ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 23
کد خبر: ۲۲۹۶۷۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ رئیس جمهور آمریکا اخیرا در جریان یک جلسه برای جمع‌آوری کمک‌های مالی برای انتخابات ۲۰۲۴، پوتین را «.... دیوانه» خواند و البته قبل از این نیز به علت حمله به اوکراین، رئیس جمهور روسیه را جنایتکار و قصاب خطاب کرده بود.


پوتین در پاسخ به پرسشی درباره سخنان توهین آمیز بایدن گفت: صحبت‌هایی که بایدن کرده، نشان می‌دهد که پیش از این کاملا درست گفتم و معتقدم و تکرار می‌کنم که جو بایدن برای روسیه ترجیح دارد.


پاسخ دیپلماتیک و زیرکانه پوتین به بد دهنی جوبایدن در افکار عمومی داخل روسیه و آمریکا موثرتر و دقیق‌تر ارزیابی شده است. طبیعی است که در افکار عمومی تحقیری بالاتر از این نیست که رئیس جمهور فعلی آمریکا را مناسب برای منافع روسیه معرفی کنید و ضمن اینکه با طرح این گزاره هوشمندانه، فرصت تکرار توهین‌های بیشتر ترامپ به بایدن فرآهم شده و پوتین عملا ماموریت تحقیر کردن جوبایدن را به فردی آماده و با انگیزه انتخاباتی مثل دونالد ترامپ در خاک آمریکا واگذار کرده است.


البته ترجیح پوتین بر تکرار ریاست حمهوری بایدن، همزمان تحقیر دونالد ترامپ در آمریکا هم هست، زیرا ترامپ بر خلاف روسای جمهور پیشین کشورش بارها از ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه ستایش کرده است.


با این وجود رئیس جمهور روسیه بعد از این می‌تواند از داخل کاخ کرملین به صحنه فحش دادن دو کاندیدای ریاست جمهوری آمریکا نظاره کند./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار