توقیف سیستمی گواهینامه رانندگان حادثه ساز صدور کیفرخواست ۴ نفر از جاسوسان اسرائیل و مرتبط با موساد تمدید مهلت ثبت نام و انتخاب رشته در رشته های بدون آزمون دانشگاه ها مستمری شهریور مددجویان بهزیستی و کمیته امداد واریز شد شهادت یک مأمور پلیس ایذه در درگیری با سوداگران مرگ پاسخ وکیل تتلو به شایعات عفو او توله شیر باغ وحش ارم تلف شد/شکایت محیط زیست تهران از باغ وحش آخرین مهلت ثبت‌نام پذیرش آزمون ارشد پیام نور تداوم ترافیک فوق سنگین در جاده چالوس/ مسیر‌های جایگزین را انتخاب کنید جزئیات عفو معیاری ۱۴۰۴ اعلام شد/ جمع کثیری از محکومان آزاد می‌شوند قوه قضائیه: تاجزاده تاکنون هیچ درخواستی برای مرخصی نداده است گرما خوزستان را رها نمی‌کند؛ شوش با ۴۷.۸ درجه گرم‌ترین شهر شد اعلام جرم علیه رئیس و برخی عوامل یک بیمارستان در تهران/ ماجرا چه بود؟ رئیس سازمان بهزیستی کشور: افکار خودکشی در خانم‌ها چهار برابر مردان است ولی عمل و اقدام به خودکشی در مردان سه برابر بیشتر از خانم‌ها است آخرین خبر‌ها از آزمون استخدامی آموزش و پرورش + زمان اعلام نتایج نحوه ایجاد سابقه تحصیلی برای ۳ پایه آخر دبیرستان در کنکور

مدارس در این شهر‌ها و استان‌ها تعطیل شد

در پی تداوم بارش برف، برودت هوا و یخبندان و لزوم سلامت دانش آموزان و شهروندان مدارس در برخی شهر‌ها و استان‌های کشور غیرحضوری اعلام شد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۸ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 26
کد خبر: ۲۳۰۰۶۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرپرست معاونت توسعه منابع و مدیریت استانداری گیلان اعلام کرد: بنا به دستور استاندار گیلان و در پی تداوم بارش برف، برودت هوا و یخبندان و لزوم سلامت هم استانی‌های عزیز، مدارس تمامی مقاطع تحصیلی شهرستان‌های رشت و سیاهکل، بخش‌های عمارلو و خورگام فردا سه شنبه در شیفت‌های صبح و عصر تعطیل است.

فرهاد براتی ۷ اسفند و دقایقی قبل در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بر اساس تصمیم ستاد مدیریت بحران استانداری به ریاست استاندار گیلان، آغاز به‌کار ادارات و نهاد‌ها به‌جز دستگاه‌های خدمات رسان و بانک‌ها در شهرستان‌های رشت و سیاهکل با دو ساعت تأخیر خواهد بود.

وی افزود: در پی تداوم بارش برف، برودت هوا و یخبندان و لزوم سلامت هم استانی‌های عزیز، مدارس تمامی مقاطع تحصیلی شهرستان‌های رشت و سیاهکل، بخش‌های عمارلو و خورگام فردا سه شنبه ۸ اسفند در شیفت‌های صبح و عصر تعطیل است، همچنین در شهرستان‌های لاهیجان و آستانه اشرفیه مدارس مقاطع تحصیلی ابتدایی و اول متوسطه برای فردا تعطیل اعلام شده است.

ستاد پیشگیری؛ هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان قم درباره فعالیت مدارس در اطلاعیه داد.

بر اساس این اطلاعیه، تمامی مدارس استان در تمامی مقاطع تحصیلی در تاریخ هشتم اسفند ماه به‌علت بارش برف، برودت دما و یخبندان به‌صورت غیر حضوری برگزار می‌شود.

ساعت کار ادارات ۱۳ پایان می‌یابد و برای صرفه جویی در مصرف گاز ادارات موظفند ساعت ۱۲ سیستم‌های گرمایشی را خاموش کنند.

به دلیل تداوم سرما، یخبندان و برودت هوا، مدارس استان قزوین فردا سه شنبه در نوبت صبح و بعدازظهر تعطیل است.

 با تصمیم ستاد مدیریت بحران استانداری، به دلیل تداوم سرما، یخبندان و برودت هوا، تمامی مراکز پیش دبستانی، مدارس ابتدایی و مدارس استثنایی در تمام استان، طی روز سه شنبه هشتم اسفند در نوبت صبح و بعدازظهر غیر حضوری است.

کلاسِ درسِ دانش آموزان به صورت مجازی برگزار می‌شود. / همشهری

مطالب مرتبط
ارسال نظر