درآمد یوتوبر‌های فارسی با آپدیت جدید تا ۸۰ درصد کاهش یافت جزئیات تعطیلی خراسان رضوی تا پایان هفته تعطیلی مدارس شبانه‌روزی لامرد در روز چهارشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۴ پرداخت تفاضل دیه با کیست؟ اختلاف قوه قضائیه، وکیل اولیای دم و مجلس پلیس‌راه: به‌دلیل فعالیت سامانه بارشی در روز‌های ۲۵ تا ۲۷ آذر از سفر‌های غیرضروری خودداری کنید ورود سامانه بارشی جدید به کشور از فردا / صدور هشدار برای ۱۵ استان کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ ورود به دانشگاه فرهنگیان آسان‌تر شد/ابلاغ مصوبه افزایش شرط سن ورود به دانشگاه فرهنگیان + جزئیات بارش برف و باران تا جمعه در تهران / هوا سردتر می‌شود مدارس و دانشگاه‌های جنوب استان بوشهر فردا ۲۵ آذر غیرحضوری شد مدارس آذربایجان شرقی در تمام مقاطع تحصیلی سه شنبه و چهارشنبه غیرحضوری شد مدیر مسئول پایگاه خبری «ایرانیان نیوز» به اتهام افترا مجرم شناخته شد هشدار قرمز هواشناسی در استان‌های جنوبی کشور بارش‌های ۲۰۰ میلیمتری برای برخی استان‌ها و حوضه‌های آبریز کشور هشدار طوفان و سیل؛ آماده باش مراکز درمانی از دوشنبه تا جمعه پرتاب لیوان از سوی معلم، دانش‌آموز بهارستانی را راهی بیمارستان کرد

تعطیلی مدارس شبانه‌روزی لامرد در روز چهارشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۴

فرماندار لامرد با اشاره به بارش شدید باران در شهرستان، اعلام کرد که مدارس شبانه‌روزی فردا چهارشنبه ۲۶ آذر به دلیل وضعیت آب‌گرفتگی محور‌های مواصلاتی تعطیل است و به احتمال زیاد مدارس عادی نیز به دلیل شدت بارش‌ها تعطیل خواهند شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۹ - ۲۵ آذر ۱۴۰۴ - 2025 December 16
کد خبر: ۲۹۷۰۳۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی علیزاده گفت: تا ساعت ۱۵:۱۵ امروز، ۹۵ میلی‌متر بارندگی در لامرد ثبت شده است و تقریباً ۱۳۰ منزل قدیمی و کاه‌گلی آسیب دیده‌اند که هلال‌احمر به آنان خدمات رسانده است.

وی افزود: دو محور این شهرستان به دلیل شدت بارش‌ها مسدود است؛ مسیر سه‌راه فاریاب شمال بخش چاهورز که به بیرم وصل می‌شود به دلیل آب‌گرفتگی مسدود شده و تنها ماشین‌های سنگین تردد دارند. همچنین مسیر لارستان-لامرد به دلیل آب‌نمای بیرم مسدود شده و مسیر جایگزین از سمت خنج، محمله و علامرودشت است. به دلیل حجم زیاد آب، تردد خودرو‌های سبک خطرناک است.

فرماندار لامرد با اشاره به فعالیت ستاد بحران گفت: تمام بخش‌ها شامل چاهورز، علامرودشت، اشکنان و… پای کار هستند و همه مسئولان در حال اقدام‌اند. با توجه به تجربه سیل سال‌های گذشته، پیشگیری‌های بسیار خوبی انجام شد و دهیاران نیز پای کار بودند، اقدامات بسیار خوبی صورت گرفته و وضعیت از حالت بحرانی خارج شده است و تاکنون مشکل خاصی گزارش نشده است.

وی همچنین گفت: خوشبختانه منزلی که کامل تخریب شده باشد نداشتیم و همه خیرین، گروه‌های جهادی و هلال‌احمر برای کمک به منازل آسیب‌دیده پای کار هستند.

علیزاده با اشاره به آب‌انبار‌ها و سد‌ها و بند‌های خاکی افزود: همه آب‌انبارها، سد‌ها و بند‌های خاکی پر شده و سرریز کرده‌اند؛ در لامرد و اشکنان و علامرودشت همه پر شده‌اند. تا ساعت ۱۵:۱۵ امروز ۹۵ میلی‌متر بارندگی داشتیم و پیش‌بینی‌ها روی ۱۸۰ میلی‌متر بارندگی است. / ایسنا

کلمات کلیدی: مدارس تعطیل
مطالب مرتبط
ارسال نظر