سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

قاچاق دام شدت پیدا کرده است

وزیر جهاد کشاورزی گفت: ما در حال حاضر گوشت منجمد را عمدتا از برزیل وارد می‌کنیم اما گوشت گرم از استرالیا با هواپیما و نیز از برخی کشورهای آسیای میانه و قفقاز وارد کشور می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۱ - ۱۹ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 09
کد خبر: ۲۳۰۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران درباره علت افزایش قیمت گوشت قرمز، اظهار کرد: چون قاچاق دام با توجه به این‌که نرخ ارز کشورهای دیگر بالا رفته، شدت پیدا کرده است این موضوع باعث شده که قیمت گوشت تحت تاثیر قرار گیرد.

وی افزود:  از طریق آنچه که به ما مربوط می‌شود، با واردات سعی در حل این مسئله داریم که این کار را شدت بخشیده‌ایم و امیدواریم که بتوانیم بازار را بیشتر تامین کنیم. همچنین از طرفی هم بنا شد مسئولان وزارت کشور، ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و نیز نیروی انتظامی موضوع قاچاق دام سبک را به خصوص در مرزها با شدت دنبال کنند که ان‌شاءالله قیمت‌ها مقداری تثبیت شود.

حجتی ادامه داد: ما در حال حاضر گوشت منجمد را عمدتا از برزیل وارد می‌کنیم اما گوشت گرم از استرالیا با هواپیما و نیز از برخی کشورهای آسیای میانه و قفقاز وارد کشور می‌شود.

بیشتر بخوانید

وزیر کشاورزی درباره نگرانی برخی از مردم نسبت به بهداشتی‌نبودن گوشت‌های وارداتی، اظهار کرد: تمام ملاحظات بهداشتی و همه تاییدیه‌هایی که لازم است را گوشت‌های وارداتی‌ دارا هستند و مشکلی نیست، اما حجم این گوشت گرم پاسخگوی نیازهای کشور نیست و برخلاف اینکه گوشت گرم گوسفندی در دو ماه گذشته بیش از دوبرابر سال گذشته وارد شده است اما چون قاچاق هم هست، تقاضا بیشتر شده که امیدوارم با کنترل قاچاق و افزایش واردات مشکل را حل کنیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر