سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت واکنش پلیس به ویدئوی جنجالی ضرب و شتم دو نوجوان توسط مأمور گشت در سنندج شیوع کرونا در کشور ۲ برابر شد؟ / عبور موارد مثبت از آستانه هشدار آغاز ثبت‌نام آزمون کارشناسان رسمی دادگستری از امروز دوشنبه سه‌شنبه بدون خودرو؛ درخواست رئیس‌جمهور از کارمندان بستان گرم‌ترین شهر جهان شد / دهلران و آبادان دوم و سوم شدند / ۸ شهر ایران در جمع گرم‌ترین‌های دنیا توضیح قوه قضاییه درباره حکم حبس حمید رسایی با شکایت شاکی خصوصی تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون وکالت آخرین مهلت ثبت‌نام جاماندگان آزمون ارشد علوم پزشکی مهریه چگونه قسط‌بندی می‌شود؟ موج بارش‌های پاییزی جدید از روز پنجشنبه وارد غرب کشور می‌شود

قاچاق دام شدت پیدا کرده است

وزیر جهاد کشاورزی گفت: ما در حال حاضر گوشت منجمد را عمدتا از برزیل وارد می‌کنیم اما گوشت گرم از استرالیا با هواپیما و نیز از برخی کشورهای آسیای میانه و قفقاز وارد کشور می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۱ - ۱۹ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 09
کد خبر: ۲۳۰۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران درباره علت افزایش قیمت گوشت قرمز، اظهار کرد: چون قاچاق دام با توجه به این‌که نرخ ارز کشورهای دیگر بالا رفته، شدت پیدا کرده است این موضوع باعث شده که قیمت گوشت تحت تاثیر قرار گیرد.

وی افزود:  از طریق آنچه که به ما مربوط می‌شود، با واردات سعی در حل این مسئله داریم که این کار را شدت بخشیده‌ایم و امیدواریم که بتوانیم بازار را بیشتر تامین کنیم. همچنین از طرفی هم بنا شد مسئولان وزارت کشور، ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و نیز نیروی انتظامی موضوع قاچاق دام سبک را به خصوص در مرزها با شدت دنبال کنند که ان‌شاءالله قیمت‌ها مقداری تثبیت شود.

حجتی ادامه داد: ما در حال حاضر گوشت منجمد را عمدتا از برزیل وارد می‌کنیم اما گوشت گرم از استرالیا با هواپیما و نیز از برخی کشورهای آسیای میانه و قفقاز وارد کشور می‌شود.

بیشتر بخوانید

وزیر کشاورزی درباره نگرانی برخی از مردم نسبت به بهداشتی‌نبودن گوشت‌های وارداتی، اظهار کرد: تمام ملاحظات بهداشتی و همه تاییدیه‌هایی که لازم است را گوشت‌های وارداتی‌ دارا هستند و مشکلی نیست، اما حجم این گوشت گرم پاسخگوی نیازهای کشور نیست و برخلاف اینکه گوشت گرم گوسفندی در دو ماه گذشته بیش از دوبرابر سال گذشته وارد شده است اما چون قاچاق هم هست، تقاضا بیشتر شده که امیدوارم با کنترل قاچاق و افزایش واردات مشکل را حل کنیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار