بیانیه فراکسیون اهل سنت مجلس درباره مراسم تشییع رهبر شهید؛ امت اسلامی در درد‌های بزرگ، به ریشه‌های مشترک خود بازمی‌گردد نقدعلی: به محض بازگشایی مجلس پیگیر قانون حجاب و عفاف خواهیم بود پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه

حداد عادل: مردمی شدن انقلاب نتیجه خدایی بودن انقلاب بود

حداد عادل: مردمی شدن انقلاب نتیجه خدایی بودن انقلاب بود رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی، گفت:همه زندگی حضرت امام (ره) زندگی برای خدا و خدایی بودن ایشان بود و چون امام خدایی بود، انقلاب اسلامی مردمی شد و این مردمی شدن انقلاب نتیجه خدایی بودن انقلاب بود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۰ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 26
کد خبر: ۲۳۰۱۰۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ غلامعلی حدادعادل رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی عصر امروز (دوشنبه، 7 اسفندماه) در مراسم تجدید پیمان اعضای لیست شورای ائتلاف نیروهای انقلاب با حضرت امام خمینی (ره) گفت: درس بزرگی که امام (ره) از ابتدای نهضت به ما آموخته، برای خدا کار کردن است.
وی افزود: همه زندگی حضرت امام (ره) زندگی برای خدا و خدایی بودن ایشان بود و چون امام خدایی بود، انقلاب اسلامی مردمی شد و این مردمی شدن انقلاب نتیجه خدایی بودن انقلاب بود.
رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی با بیان اینکه به عنوان فردی که 4 دوره تجربه حضور در مجلس شورای اسلامی را داشتم به برادران و خواهران عزیز به‌ویژه کسانی که برای نخستین بار پا به این عرصه می‌گذارند، تأکید کرد: در کنار مرقد امام (ره) از همه شما خواهش می‌کنم با حضرت امام (ره) و خدای ایشان عهد ببندید که در مجلس برای خدا کار کنید و خدایی باشید.
وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب در یکی از سال‌هایی که دیداری با ایشان داشتیم، خواهشی از نمایندگان داشتند و فرمودند؛ 4 سال حضور خود در مجلس شورای اسلامی را 4 سال خاص تلقی کنید و به فکر کسب ثروت، مقام و شهرت نباشید و با خداوند معامله کنید، در این 4 سال که توفیق خدمت در این جایگاه را پیدا کردید خود را وقف خدا و مردم کنید.
حدادعادل با اشاره به فرمایش رهبر انقلاب عنوان کرد:‌ بنده نیز تکرارکننده فرمایش ایشان هستم و امیدوارم شما خواهران و برادران عزیز که به وجود شما افتخار می‌کنیم و شخصیت و ایمان و تحصیلات شما را معرفی می‌کنیم در مجلس نیز خدایی کار کنید که یکی از جلوه‌های کار خدایی، وحدت است و کسانی که خدایی نیستند با هم مشاجره می‌کنند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار