ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا

حداد عادل: مردمی شدن انقلاب نتیجه خدایی بودن انقلاب بود

حداد عادل: مردمی شدن انقلاب نتیجه خدایی بودن انقلاب بود رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی، گفت:همه زندگی حضرت امام (ره) زندگی برای خدا و خدایی بودن ایشان بود و چون امام خدایی بود، انقلاب اسلامی مردمی شد و این مردمی شدن انقلاب نتیجه خدایی بودن انقلاب بود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۰ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 26
کد خبر: ۲۳۰۱۰۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ غلامعلی حدادعادل رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی عصر امروز (دوشنبه، 7 اسفندماه) در مراسم تجدید پیمان اعضای لیست شورای ائتلاف نیروهای انقلاب با حضرت امام خمینی (ره) گفت: درس بزرگی که امام (ره) از ابتدای نهضت به ما آموخته، برای خدا کار کردن است.
وی افزود: همه زندگی حضرت امام (ره) زندگی برای خدا و خدایی بودن ایشان بود و چون امام خدایی بود، انقلاب اسلامی مردمی شد و این مردمی شدن انقلاب نتیجه خدایی بودن انقلاب بود.
رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی با بیان اینکه به عنوان فردی که 4 دوره تجربه حضور در مجلس شورای اسلامی را داشتم به برادران و خواهران عزیز به‌ویژه کسانی که برای نخستین بار پا به این عرصه می‌گذارند، تأکید کرد: در کنار مرقد امام (ره) از همه شما خواهش می‌کنم با حضرت امام (ره) و خدای ایشان عهد ببندید که در مجلس برای خدا کار کنید و خدایی باشید.
وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب در یکی از سال‌هایی که دیداری با ایشان داشتیم، خواهشی از نمایندگان داشتند و فرمودند؛ 4 سال حضور خود در مجلس شورای اسلامی را 4 سال خاص تلقی کنید و به فکر کسب ثروت، مقام و شهرت نباشید و با خداوند معامله کنید، در این 4 سال که توفیق خدمت در این جایگاه را پیدا کردید خود را وقف خدا و مردم کنید.
حدادعادل با اشاره به فرمایش رهبر انقلاب عنوان کرد:‌ بنده نیز تکرارکننده فرمایش ایشان هستم و امیدوارم شما خواهران و برادران عزیز که به وجود شما افتخار می‌کنیم و شخصیت و ایمان و تحصیلات شما را معرفی می‌کنیم در مجلس نیز خدایی کار کنید که یکی از جلوه‌های کار خدایی، وحدت است و کسانی که خدایی نیستند با هم مشاجره می‌کنند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار