گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

لاوروف: غرب برای انزوا و نابودی روسیه کاملا شکست خورده است

وزیر امور خارجه روسیه به شکست تلاش‌های غرب برای انزوا و نابودی این کشور اشاره کرده و گفت: مسکو آماده همکاری با همه کشورهای علاقه مند است و سیاست مستقل، واقع بینانه و صلح جویانه خود را ادامه خواهد داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۰ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 27
کد خبر: ۲۳۰۲۰۲

به گزارش راهبرد معاصر. سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه در مراسم افتتاحیه دومین کنگره "جنبش بین‌المللی روسوفیلی‌ها" (علاقه مندان به روسیه) به این واقعیت اشاره کرد که خط مشی کشورهای غربی برای منزوی ساختن و نابودی روسیه دچار شکست کامل شده است.

 

وی گفت: تلاش مخرب نخبگان غربی برای منزوی ساختن روسیه از جمله در فضای اطلاعاتی و فرهنگی جهانی و به طور کلی خط‌مشی حذف هر چیزی که به نوعی با کشور ما مرتبط است، دچار فروپاشی کامل شده است.

 

وزیر خارجه تاکید کرد که جامعه جهانی صمیمانه به ارزیابی‌های بی طرفانه، جامع و واقع بینانه از علل تنش ژئوپلیتیکی کنونی علاقه مند است و جریان اطلاعات نادرست و دروغی که توسط اکثر رسانه‌های تحت کنترل غرب جمعی منتشر می‌شود، را غیرقابل قبول دانسته و به آنها اعتمادی ندارد.

 

لاوروف تاکید کرد: امروز برای همه افراد دارای عقل سلیم آشکار است که تلاش پایتخت‌های غربی برای منع توسعه همکاری‌ها با روسیه هیچ‌کس را به جز خود مبتکران آن را از این کار متوقف نمی‌کند. وی از شرکت کنندگان در این کنگره به دلیل تلاش موثر برای انتقال اطلاعات موثق در مورد سیاست داخلی و خارجی روسیه تشکر کرد.

 

وزیر امور خارجه تاکید کرد که روسیه به عنوان یک کشور دوست که به روی همکاری با همه کشورهای جهان باز است، به توسعه خود ادامه داده و سیاست مستقل، واقع گرایانه و صلح جویانه خود را ادامه خواهد داد./ تسنیم

ارسال نظر