تسهیل فرآیند ترخیص خودروهای وارداتی در قشم ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟ اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف ورود 30 هواپیمای MD به عملیات اربعین / گرما ظرفیت پروازها را کاهش داد چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟ صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / سکه به ۱۹۰ میلیون می‌رسد؟

کاهش ۳۰ درصدی سود سهام عدالت در اسفند ماه

کاهش ۳۰ درصدی سود سهام عدالت در اسفند ماه وزیر اقتصاد و دارایی گفت: رقم سود سهام عدالت که ٢۵ اسفند ماه پرداخت می‌شود ٣٠ درصد کمتر از رقمی است که پاییز امسال برای سهامداران واریز شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۰ - ۰۹ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 28
کد خبر: ۲۳۰۴۴۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و دارایی در مورد واریز بخش دوم سود سهام عدالت با بیان اینکه سود این مرحله ۳۰ درصد کمتر از مرحله پاییز است گفت: سود سهام عدالت تا ۲۵ اسفند به حساب مشمولان واریز می شود‌.

وی در پاسخ به این سوال که برسود سهام عدالت متوفیان هم در این تاریخ پرداخت می‌شود، گفت: تمام دارندگان سهام عدالت مشمول دریافت سود در همین تاریخ خواهد شد.

خاندوزی همچنین در مورد واگذاری باقی مانده سهام دولت در دو خودرو سازی بزرگ ایران خودرو و سایپا گفت: دولت در یکی از این خودروسازان ۶ درصد و در دیگری ۱۷ درصد سهام دارد .البته مابقی سهام دولت به صورت تودلی و یا غیر مستقیم است .

او گفت: اولویت ما بعد از فرمایش مقام معظم رهبری در بهمن ماه امسال مبنی بر استفاده از ظرفیت کارآفرینان است گفت: در صنعت خودروسازی هم از مدیریت غیر دولتی که چابک و بهره ور تر است استفاده می‌کنیم.

وی اظهار کرد: بخشی از سهام خودروسازان در وثیقه تسهیلات بانک ها بود که قرار شد از وثیقه خارج شود اما اولویت ما تغییر مدیریت در خودروسازی های بزرگ است./باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار