رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه: بعد از سال ۱۳۹۷ که خروج برجام اتفاق افتاد وضع مجموع عمومی اداره دولت متاثر شد ساعت ۲۳ امشب آخرین فرصت واریز وجه حراج سکه طلای مرکز مبادله ایران کنسرو ماهی ۱۴ درصد گران شد تغییر محدودیت سقف دارایی اشخاص در گواهی سپرده شمش نقره کندوان و هراز برفی است؛ انسداد ۳ محور فرعی افزایش مجدد قیمت لبنیات صحت دارد؟ ورود مجلس به مسدودسازی درگاه‌های پرداخت رمزارز قیمت طلا در بازار ایران اول بهمن ۱۴۰۳ / سکه در کانال ۵۷ میلیون تومان دوام نیاورد یارانه دی ماه واریز شد مهلت ۲ هفته‌ای بارگذاری یا اصلاح اطلاعات حقوق و مزایای کارکنان در سال ۱۴۰۳ معاون وزیر کار: ۳۰ درصد از جمعیت ۱۸ تا ۲۴ سال کشور، تحصیلات متوسطه دوم ندارند شرکت گاز: مصرف گاز در تهران به ۱۱۲ میلیون مترمکعب رسید برزیل به گروه کشور‌های شریک بریکس پیوست شرایط دریافت درگاه پرداخت کارگزاران سکو‌های مبادله رمزارز اعلام شد پیمان پولی میان ایران و روسیه عملیاتی شد

تخصیص ۱۷ همت از منابع بودجه ۱۴۰۳ به تبصره ۱۸

وزیر اقتصاد و دارایی گفت: ۱۷ همت از منابع بودجه به تبصره ۱۸ در استان‌های کشور اختصاص یافته است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۵ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 04
کد خبر: ۲۳۱۲۰۷

به گزارش راهبرد مععاصر؛ سید احسان خاندوزی، وزیر اقتصاد و دارایی، در مراسم تقدیر از برگزیدگان عملکرد تبصره ۱۸ قانون بودجه، با بیان اینکه مسئله تامین مالی را باید پاسخگو باشیم و الگو‌های متناسبی را در این زمینه ایجاد کنیم، گفت: تقویت بانک‌های توسعه‌ای در کنار بانک‌های تجاری پس از انقلاب، اشتباهی بود که به آن پرداخته شد.

وی با بیان اینکه در شرایط کنونی باید بازار سرمایه گذاری پررنگ شود و مداخلات بودجه‌ای دولت به سمت تامین مالی صورت گیرد، گفت: باید در تامین مالی زنجیره‌ای بانک‌ها به گونه‌ای عمل کنیم که مبتنی بر تولید شود و در این شرایط نیاز به کمک نهادی در حوزه بانکی برای تامین مالی احساس می‌شود.

وی ادامه داد: در حوزه تامین مالی در بازار سرمایه، منابع تا اندازه‌ای بالغ بر ۲۰۰ هزار میلیارد تومان شکل گرفته و در حال افزایش است.

وزیر اقتصاد و دارایی با بیان اینکه مداخلات بودجه‌ای دولت از سال ۱۴۰۰ در تبصره ۱۸ رخ داده است، گفت: در راستای تقویت هماهنگی بین وزارت‌خانه‌ها و استانداران، اولویت‌های وزارت‌خانه از دیدگاه استانداران مورد توجه قرار گرفته است و با دستیابی به یک نقطه تعالی، می‌توانیم به همگرایی در سیاست‌گذاری‌ها دست پیدا کنیم.

وزیر اقتصاد و دارایی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۱، با راه‌اندازی یک گام مثبت، پیشرفت‌های چشمگیری در جهت بلوغ به بودجه سنواتی حاصل شد، گفت: در این دوره اصلاحات لازم را انجام دادیم و به یک رشد قابل توجهی در این بخش دست پیدا کردیم.

خاندوزی با بیان اینکه تا پایان سال ۱۴۰۲، توانستیم به بلوغ در بودجه سنواتی برسیم و اصلاحاتی که لازم بوده را اعمال کرده و در حال حاضر شاهد رشد قابل توجهی برای اقتصاد کشور هستیم، گفت: همچنین، در بخش تسهیلات تبصره ۱۸، توجه ویژه‌ای به بنگاه‌های خرد و کوچک شده است تا آن‌ها نیز به سرانجام برسند و از منابع به هنگام بهره‌مند شوند.

وی افزود: این اقدامات نشان می‌دهد که تلاش‌های مشترک دولت و مجلس برای ایجاد هماهنگی و همگرایی در سیاست‌های اقتصادی و اجتماعی به نتایج قابل ملاحظه‌ای منجر شده است.

او گفت: در دولت امسال، پیشرفت‌های چشمگیری در اجرای تبصره ۱۸ قانون بودجه به دست آمده است و هدف‌گذاری دقیق‌تری برای این موضوع انجام شده است به طوری که ۱۷ همت از منابع بودجه به تبصره ۱۸ در استان‌های کشور اختصاص یافته است.

وی با بیان اینکه به گفته مسئولان، در صورت عدم تغییر در منابع، سازمان برنامه قصد دارد با واریز‌های فصل زمستانی، اجرای تبصره ۱۸ را به‌عنوان اولین اقدام سالیانه خود آغاز کند، گفت: این نشان می‌دهد که دولت به دنبال ارتقای سرعت در اجرای بخش‌های مهم بودجه و تسریع در رسیدن به اهداف مدنظر است.

وی افزود: تسهیل در دسترسی به یارانه‌ها نیز به عنوان اولویت اصلی در برنامه بودجه قرار گرفته است، که این موضوع نشان از توجه و تمرکز دولت بر رفاه و پشتیبانی از شهروندان دارد.

او گفت: به‌طور کلی، این تدابیر نشان از تصمیم‌گیری‌های اساسی دولت در جهت تسهیل و بهبود عملکرد اقتصادی و اجتماعی کشور دارد و امیدواریم که این اقدامات به بهبود زندگی مردم کشور کمک کنند.

خاندوزی افزود: در دیدگاه منطقی و محلی، کار کردن با توانمندی‌های استان‌ها امری بسیار اساسی و منطقی است. هر چه بیشتر بتوانیم برنامه‌های اجرایی را در استان‌ها پیاده‌سازی کنیم، بخش خصوصی نیز می‌تواند در همان استان‌ها فعالیت‌های خود را اجرا کند.

وی با اشاره به اینکه اهمیت داشتن صندوق تأمین در هر استان برای پروژه‌های اصلی نیز بسیار حائز اهمیت است، گفت: این اقدام می‌تواند با توانمندسازی استان‌ها در حوزه‌های مختلف، پایداری و توسعه را در آینده نزدیک تضمین کند.

وی با بیان اینکه در دو سال گذشته ۱۳ و ۱۷ همت از منابع بودجه دولتی در تلفیق با منابع بانک‌ها به ۴۰ تا ۴۴ همت رسید و تسهیلاتی با نرخ‌های ترجیحی برای اشتغال پرداخت شد، گفت: طی امسال، این تلاش‌ها برای تقویت و توسعه استان‌ها به شکل چشمگیری ادامه پیدا کرده است.

او گفت: این تدابیر نشان از تمرکز دولت بر توسعه و پشتیبانی از قدرت‌های محلی است و امیدواریم که این اقدامات، به بهبود شرایط اقتصادی و اجتماعی کشور کمک کنند./باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر