گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

گفت‌وگوی تلفنی آستین و گالانت درباره وضعیت غزه

وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) در بیانیه‌‍ای اعلام کرد که «لوید آستین» وزیر دفاع این کشور امروز پنجشنبه با «یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم اسرائیل درباره وضعیت نوار غزه تلفنی گفت‌وگو کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۲ - ۱۰ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 29
کد خبر: ۲۳۰۵۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ به نقل از پایگاه اینترنتی وزارت دفاع آمریکا، در بیانیه پنتاگون درباره این تماس تلفنی آمده است که لوید آستین با گالانت درباره مذاکرات با جنبش حماس برای آزادی اسرا صحبت کرده است.

در بیانیه وزارت دفاع آمریکا همچنین آمده است: دوطرف در این تماس تلفنی در مورد لزوم فوری رسیدن کمک‌های بشردوستانه بیشتر به غیرنظامیان فلسطینی و نیاز به ایجاد مسیرهای جدید برای کمک‌رسانی به شمال غزه گفت‌وگو کردند.

این وزارتخانه در بیانیه خود اعلام کرد: آستین و گالانت نسبت به لزوم تصویب لایحه دو حزبی مکمل امنیت ملی جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا توافق داشتند.

رژیم صهیونیستی از ورود کمک های انسانی به نوار غزه بویژه به شمال این منطقه همچنان جلوگیری می کند. نهادهای امدادرسان وابسته به سازمان ملل و سازمان های بین المللی و مقامات کشورهای مختلف تاکنون بارها درباره بروز قحطی در این منطقه و تشدید فاجعه انسانی هشدار داده اند.

رئیس‌جمهوری آمریکا همواره حمایت خود را از رژیم اسرائیل اعلام داشته و کشورش میلیاردها دلار سلاح و تجهیزات در اختیار این رژیم برای جنگ علیه مردم غزه قرار داده است.

این درحالیست که یافته‌های نظرسنجی‌های اخیر در آمریکا نشان می‌دهد که اکثریت شرکت‌کنندگان از نحوه مدیریت بایدن درباره جنگ علیه غزه رضایت ندارند و خواهان فشار بیشتر دولت او به تل آویو برای کاهش تعداد قربانیان حملات به نوار غزه هستند.

آمریکایی‌های عرب تبار و مسلمان و متحدان آنها نسبت به نوع واکنش جو بایدن به جنگ رژیم اسرائیل علیه نوار غزه به شدت انتقاد دارند و از او می‌خواهند که برای جلوگیری از بحران انسانی در غزه اقداماتی را انجام دهد. آنها به بایدن تهدید کرده اند که عملکرد نامطلوب او در قبال بحران نوار غزه بر رای آنها در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ میلادی تاثیر خواهد گذاشت.

به گزارش ایرنا، گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، در پاسخ به چند دهه جنایت رژیم اسرائیل علیه فلسطینیان، عملیات غافلگیرکننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع این رژیم اشغالگر آغاز کردند.

این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده‌ «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است. در مقابل نیز، رزمندگان مقاومت فلسطین تلفات و خسارت‌های زیادی به نظامیان صهیونیست در نبرد زمینی وارد کرده‌اند.

وزارت بهداشت غزه ظهر دیروز چهارشنبه در آخرین گزارش خود اعلام کرد که شمار شهدای حملات ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه از هفتم اکتبر (۱۵ مهر) به ۲۹ هزار و ۹۵۴ نفر و تعداد زخمی‌ها به ۷۰ هزار و ۳۲۵ نفر رسیده است./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار