دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد شایع‌ترین سرطان‌های مردان و زنان در ایران گرمترین و خنک‌ترین نقطه ایران در ۲۴ ساعت گذشته چند خبر مهم از آموزش و پرورش/ کلاس‌های مهر امسال مجازی شد؟ اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک نماینده اسبق مجلس و یک رسانه تمدید مهلت ثبت نام و تغییر زمان برگزاری آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسی ۱۴۰۵

انتخابات در امنیت کامل در حال برگزاری است

انتخابات در امنیت کامل در حال برگزاری است فرمانده کل انتظامی کشور گفت: هیچگونه مشکل امنیتی در هیچ یک از شعب سراسر کشور وجود نداشته و امنیت کامل برقرار است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۳ - ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 01
کد خبر: ۲۳۰۶۴۱

به گزارش راهبرد معاصر، سردار احمدرضا رادان؛ فرمانده کل انتظامی ضمن حضور در پای صندوق رأی مستقر در ستاد فراجا اظهار کرد: الحمدالله، از نخستین دقایق شروع رأی گیری، مردم عزیز در سراسر کشور، پای صندوق‌های رأی آمدند و با شور وصف ناپذیری، در حال عمل به تکلیف دینی و ملی خود است.

 

فرمانده کل انتظامی کشور تأکید کرد: تا به اکنون، هیچگونه مشکل امنیتی در هیچ یک از شعب اخذ آراء در سراسر کشور وجود نداشته و امنیت کامل برقرار است؛ این امنیت در حالی رقم خواهد خورد که مشارکت مردم هم بسیار بالا باشد؛ به واقع هرچه این مشارکت بالاتر باشد، امنیت هم بالاتر و بیشتر خواهد بود.

 

وی خاطر نشان کرد: از نخستین دقایق شروع رأی گیری، بیگانگان هم بیکار ننشستند؛ مشخص است که از این شور، بسیار ناراحتند و برای آنها باورپذیر نیست که این تعداد از مردم با این استقبال، برای تصمیم‌گیری در خصوص نمایندگان‌شان، در شعب رأی‌گیری حاضر شوند.

 

فرمانده انتظامی کل کشور با تشکر از حضور پرشور مردم در انتخابات 11 اسفند بیان داشت: همکاران من در بحث امنیت صندوق‌ها قطعا تا پایان زمان رأی‌گیری در شعب هستند و بعد از آن هم وظیفه انتقال صندوق‌ها و سپس، ماموریت امنیت مخازن را برعهده دارند.

 

سردار رادان یادآور شد: ما تا آخرین لحظاتی که نتایج معلوم شود برای حفظ امنیت و پاسداشت همه آن چیزی که مردم آن را امنیت می‌نامند، در خدمت‌شان هستیم./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار