واکنش محمد مخبر به فعال شدن اسنپ بک؛ ایران چالش را به فرصت تبدیل می‌کند علم‌الهدی: مشکل آمریکا دین‌داری، استقلال و عزت ایران است عارف: جامعه در پرداخت مالیات نباید احساس ظلم کند خطیب نماز جمعه تهران: انقلاب اسلامی پرچم عفاف و هویت زن مسلمان را برافراشت قائم‌پناه: دغدغه پزشکیان، ارتقای جایگاه، کرامت و اثربخشی کارمندان است رفیع‌زاده: اصلاح نظام اداری و کوچک‌سازی دولت ادامه‌دار خواهد بود پزشکیان: تلاش ما این است که اسنپ‌بک فعال نشود شهادت یک بسیجی در عملیات تروریستی در ایرانشهر سردار کارگر: در برابر جنگ ترکیبی دشمن، تهاجم ترکیبی خواهیم داشت جلسه فوق‌العاده دولت به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور سردار دلیری: تروریست‌های اسرائیلی ‌منتظر پاسخ محکم نیروهای مسلح ایران باشند‌ مخبر: اگر اقتدار ملی کشور حفظ شود دشمن به فکر جنگ نمی‌افتد سرلشکر موسوی: ایران به دنیا ثابت کرده که هیچ‌گاه آغازگر جنگ نبوده است پزشکیان: هیچ مانعی برای همکاری‌های تهران-مسکو وجود ندارد اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها

سخنگوی دولت: مردم از حق خود در رأی‌دادن نگذرند

نسلی از مشارکت‌کنندگان ترجیح می‌دهند صبح برای مشارکت در انتخابات حضور ‌پیدا کنند و برخی جوان‌ترها مثل ما، بعد از ظهر را برای رای‌دهی انتخاب می‌کنند. از این عزیزان خواهش می‌کنیم که رای دادن را به ساعات آخر موکول نکنند و از حق ملی خود نگذرند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۰ - ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 01
کد خبر: ۲۳۰۶۶۲

به گزارش راهبرد معاصر، علی بهادری‌جهرمی سخنگوی دولت عصر امروز (جمعه 11 اسفند) پس از بازدید از ستاد انتخابات کشور در جمع خبرنگاران مستقر، گفت: حماسه ملی که در این روز پرشکوه وحدت ملی و نمایش اراده ملت ایران رقم می‌خورد در درجه اول به‌واسطه مردم و در درجه دوم توسط عوامل اجرایی مانند وزارت کشور، شورای نگهبان و سایر دستگاه و مجموعه‌های نظارتی که امنیت انتخابات را تامین می‌کنند، است.

 

وی اضافه کرد: امروز توفیق پیدا کردیم در وزارت کشور خدمت مجموعه‌های اجرایی، نظارتی ‌و رسانه‌ای برسیم و از نزدیک شاهد تلاش‌های آنها باشیم. برای اولین‌بار قانون انتخابات تغییر کرده بود و حرکت به سمت الکترونیکی کردن فرایند انتخابات بود. انتخابات الکترونیک در 4 حوزه انتخابیه به صورت 100 درصدی و در سایر شعب بعضی از فرایندها به صورت الکترونیکی برای اولین‌بار انجام شد.

 

سخنگوی دولت افزود: به دلیل اینکه بسیاری از این اصلاحات و تغییر رویه‌ها برای اولین باز انجام شده اما ممکن بود با مشکلاتی مواجه شویم. اما براساس گزارشی که ارائه کردند، مساله قابل توجهی در فرایندهای اجرایی اتفاق نیفتاده و موردی هم نبود که سریعا پیگیری و رفع نشود.

 

دبیر هیات دولت افزود: طبیعتا نسلی از مشارکت‌کنندگان ترجیح می‌دهند صبح برای مشارکت در انتخابات حضور ‌پیدا کنند و برخی جوان‌ترها مثل ما، بعد از ظهر را برای رای‌دهی انتخاب می‌کنند. از این عزیزان خواهش می‌کنیم که رای دادن را به ساعات آخر موکول نکنند و از حق ملی خود نگذرند.

 

بهادری‌جهرمی تأکید کرد: هیچ کسی نباید اجازه بدهد دیگری برای آینده فردی او تصمیم بگیرد. طبیعتا و به طریق اولی هم کسی نباید تماشاچی صرف باشد که دیگران برای آینده زندگی جمعی و آینده مسیر حرکت سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور تصمیم بگیرند.

 

وی ادامه داد: انسان‌هایی که پیشرو و فعال هستند و حرفی برای زدن در ساحات مختلف دارند، حتما امروز می‌آیند و اجازه نخواهند داد دیگران برای او تصمیم بگیرند. هرچه میزان مشارکت بیشتر باشد، عصرهای بیشتری همفکری کردند و انتخاب هوشمندانه‌تر خواهد بود.

 

سخنگوی دولت تاکید کرد: هرچه دایره مشورت و تضارب آرا گسترش پیدا کند، امکان وصول به هدف صحیح بیشتر خواهد بود. باید نگاه‌ها و سلیقه‌های مختلف بیایند آرا و نظرات خود را در قالب انتخاب گزینه‌هایی که به نگاه‌های آنها نزدیک‌تر هستند، در صندوق‌ها بریزند تا همه بتوانیم به‌صورت بهترین را آینده را برای ساختن کشور رقم بزنیم./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار