شمخانی: پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بی‌سابقه خواهد بود توضیح سخنگوی دولت درباره گرفتن خسارت حوادث اخیر از سلبریتی‌ها + جزئیات ضرب‌الاجل یک هفته‌ای عارف درباره خسارات جنگ ۱۲ روزه و حوادث اخیر پزشکیان: قدرت خرید دهک‌های یک تا هفت بهبود یافته است بررسی صلاحیت نامزد‌های انتخابات شورا کلید خورد / ۱۵ درصد داوطلبان زن هستند ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود تدوین برنامه اصلاح نظام اداری با ۶ محور و ۴۸ برنامه پزشکیان: آمریکا و اروپا نگران مردم ایران نیستند/ تا زمانیکه مردم با ما باشند، حل مسائل ممکن خواهد بود عارف: هدف از اصلاحات ساختاری، تثبیت نسبی ارز، رسیدن به رشد قابل قبول و مهار تورم است وزیر کشور: دشمن اعتراضات مردم را به آشوب و اقدامات تروریستی تبدیل کرد لاریجانی: ترامپ این را لو داد که اگر بحران اجتماعی در ایران ایجاد شود، ما عملیات نظامی اجرا می‌کنیم اطلاعات سپاه: بازداشت و احضار ۷۳۵ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های ضدامنیتی/ شناسایی ۴۶ نفر از عوامل مرتبط با سرویس‌های بیگانه دستگیری لیدر‌های اصلی اغتشاشات در غرب و شرق تهران پزشکیان: اگر مدیران ما به شکل صحیح آموزش دیده بودند، امروز وضعیت بسیار متفاوت بود آخرین مهلت معرفی نماینده احزاب و جبهه‌های سیاسی در حوزه انتخابیه تهران

سخنگوی دولت: اساتید دانشگاه نقش بی‌بدیلی در افزایش مشارکت در انتخابات دارند

علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت صبح امروز در نشست با دانشگاهیان گفت: اساتید دانشگاه نقش بی‌بدیلی در افزایش مشارکت و تبیین اهمیت انتخابات برای دانشجویان خود دارند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۰ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 27
کد خبر: ۲۳۰۱۵۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی بهادری جهرمی سخنگو و دبیر هیأت دولت صبح امروز سه‌شنبه ۸ اسفندماه در جریان سفر یک‌روزه خود به استان‌های گلستان و مازندران در نشست با دانشگاهیان استان مازندران حضور پیدا کرد و به پرسش‌های ایشان پاسخ گفت.


سخنگوی دولت در این نشست با اشاره به توجه دولت سیزدهم به دانشگاه‌های سراسر کشور گفت: در این دولت بسیاری از اعضای کابینه و مقامات مختلف دولت ازجمله وزیر علوم، از دانشگاهیان دانشگاه‌های خارج از تهران هستند و از توجه صرف به دانشگاه‌های تهران اجتناب شده است.


وی با تاکید بر اینکه امروز پیشران حرکت کشور دانشگاه‌ها هستند، اظهار کرد: ما باید در نظر بگیریم کسانی که بر سر کلاس‌های ما در دانشگاه‌های مختلف کشور می‌نشینند، آینده‌سازان و مسئولان آینده کشور هستند و با این نگاه باید اهمیت تدریس را بدانیم و تربیت نسل آینده را با اهتمام جدی پیگیری کنیم.


بهادری جهرمی با تأکید بر اهمیت انتخابات برای پیشبرد امور کشور خاطرنشان کرد: اساتید دانشگاه نقش مهم و بی‌بدیلی در تبیین اهمیت انتخابات برای دانشجویان دارند. دانشجوی ما باید بداند که با شرکت در انتخابات و انتخاب درست، می‌توانند آینده شهر و کشور خودشان را به بهترین شکل بسازند و اساتید دانشگاه در این زمینه موثرترین بیان را خواهند داشت.


گفتنی است، در این نشست حشمت‌اله علی‌نژاد، رئیس دانشگاه مازندران به بیان برنامه‌ها و اقدامات این دانشگاه در حوزه‌های مختلف مانند ارتقای سطح علمی این دانشگاه، گسترش ارتباط صنعت با دانشگاه، ساخت خوابگاه متأهلی و واحد‌های مسکونی برای دانشگاهیان پرداخت.


همچنین قاسم عزیزاده گرجی، معاون سیاسی استاندار مازندران نیز در این نشست با تأکید بر اینکه دانشگاه نقطه قوت جمهوری اسلامی ایران است، به بیان اقدامات و برنامه‌های استانداری مطبوع خود برای برگزاری هرچه پرشکوه‌تر انتخابات پرداخت.


در این نشست رئیس دانشگاه مازندران، رئیس دانشگاه نوشیروانی بابل، رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های مازندران، رئیس دانشگاه فنی حرفه‌ای استان مازندران، رئیس دانشگاه پیام نور مازندران، رئیس دانشگاه آزاد مازندران، رئیس دانشگاه علمی کاربردی مازندران، رئیس دانشگاه فناوری‌های نوین آمل، رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، رئیس دانشگاه علم و فناوری مازندران و جمعی از روسای دانشکده‌ها و اساتید برتر دانشگاه‌های استان مازندران در حضور سخنگوی دولت به بیان نقطه‌نظرات خود پرداختند./ فارس

ارسال نظر