پزشکیان لایحه مشاغل حساس را مسترد کرد آخرین وضعیت طرح ساماندهی نیرو‌های شرکتی + جزئیات کامل خبر جدید دولت درباره اعمال مدرک تحصیلی دوم کارمندان وزیر اطلاعات: هیچ‌کس طرفدار این‌که برخی ناهنجاری‌ها ادامه یابد نیست/یکی از این ناهنجار‌ها، برهنگی است که باید جدی گرفته شود پزشکیان: تلاش دولت ارائه بودجه بدون کسری به مجلس است پاسخ وزیر کشور به سوال درباره تقسیم تهران به غربی و شرقی پزشکیان قانون الحاق ایران به پالرمو و سی‌اف‌تی را ابلاغ کرد پزشکیان: هدف اسنپ‌بک، محدود کردن فروش نفت ایران است سردار فدوی: اسرائیلی‌ها از ایران تو دهنی محکمی خوردند اولین واکنش شمخانی به حواشی فیلم جنجالی عروسی دخترش: حرامزاده‌ها، من هنوز زنده‌ام عزل ۵ مدیر دولتی در پی گزارش‌های مردمی / سامانه فواد برای ثبت شکایات مردم راه اندازی شد + فیلم سرلشکر پاکپور: سپاه پاسداران برای تقویت پیوند‌های راهبردی با نیرو‌های مسلح یمن آمادگی دارد واکنش ضرغامی به فیلم عروسی دختر شمخانی سردار نقدی در مورد ادعای ترور مرحوم رئیسی توسط اسرائیل: در بررسی هیات‌های فنی به هیچ چیزی برخورد نکرده‌اند که قرینه‌ای برای وجود یک عامل خارجی باشد اظهارات یک نماینده مجلس درباره ادعای ازدواج اتباع خارجی با زنان ایرانی برای اخذ تابعیت

نتایج انتخابات ۱۴۰۲ مجلس در استان ایلام

فریدون همتی و سارا فلاحی در حوزه شمالی و اسدالله چراغی نماینده منتخب حوزه جنوب استان ایلام در مجلس شورای اسلامی شدند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۹ - ۱۲ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 02
کد خبر: ۲۳۰۷۳۵

بهگزارش راهبرد معاصر؛ عبدالصاحب نادری امروز، اظهار داشت: فریدون همتی با کسب 34 هزار و 914 رای و 22.21 درصد کل آرا بیشترین رای مردم در حوزه انتخابیه شمال استان را به خود اختصاص داد.

 

وی به اشاره به آرای سارا فلاحی، نماینده کنونی استان ایلام در مجلس شورای اسلامی به عنوان منتخب مردم برای دوره جدید، گفت: فلاحی 34 هزار و 721 رای معادل 22.08 درصد کل آرا را کسب کرد.

 

فرماندار ایلام یادآور شد: فریدون همتی و سارا فلاحی به عنوان نمایندگان مردم حوزه انتخابیه ایلام در شمال استان شامل شهرستان‌های ایلام، سیروان، چرداول، هلیلان، مهران، ملکشاهی، چوار و ایوان هستند.

 

نادری در ادامه به انتخابات مجلس خبرگان رهبری نیز اشاره داشت و گفت: حجت‌الاسلام والمسلمین وعد مرادبیگی با 117 هزار و 662 رای بیشترین آرای مردم را از آن خود کرد و به عنوان نماینده مردم استان ایلام در مجلس شورای خبرگان رهبری انتخاب شد.

 

اسداله چراغی نماینده منتخب مردم حوزه انتخابیه دهلران شد

رئیس حوزه انتخابیه دهلران گفت: اسداله چراغی از حوزه انتخابیه شهرستان‌های دهلران، آبدانان، دره شهر و بدره استان با کسب بیشترین آرای ماخوذه به مجلس شورای اسلامی راه یافت.

 

فرماندار دهلران با بیان اینکه اسداله چراغی با کسب 31 هزار و 595 رای توانست 40 درصد از کل آرای ماخوذه را از آن خود کند، گفت:کل آرای ماخوذه در این حوزه انتخابیه 79 هزار و 185 رای بوده است.

 

وی به مشارکت مردم در دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه دهلران اشاره کرد و گفت: این آماربیش از 57 درصد بوده است.

 

به گزارش تسنیم، در ایلام 253 هزار و 813 رای، کل آرای ماخوذه در حوزه انتخابیه ایلام بوده است.

 

استان ایلام دارای 2 حوزه انتخابیه ایلام و دهلران و سه کرسی نمایندگی در مجلس شورای اسلامی و دارای یک کرسی نمایندگی در مجلس خبرگان رهبری است.

 

دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری 11 اسفندماه برگزار شد.

خبر مرتبط

نتایج رسمی انتخابات مجلس 1402

نتایج انتخابات ۱۴۰۲ خبرگان رهبری در سراسر کشور + جدول

جمعیت استان ایلام در حال حاضر بر اساس اعلام ثبت احوال 617 هزار و 102 نفر است که حدود 470 هزار نفر از این تعداد واجد شرایط رای دادن بودند./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار