همکاری هسته‌ای روسیه و چین وارد فاز جدیدی می‌شود سقوط یک هواپیما در الجزایر چهار کشته بر جای گذاشت قدم‌زنی ترامپ بر پشت بام کاخ سفید و شوخی درباره استقرار موشک‌های هسته‌ای سفارت اسرائیل در آتن تخلیه شد حمله پهپادی اسرائیل به جنوب لبنان، یک شهید برجا گذاشت وزارت خارجه آمریکا سفر ویتکاف به روسیه را تایید کرد طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد بلومبرگ: روسیه در حال بررسی برقراری آتش‌بس هوایی با اوکراین است بالا گرفتن تنش‌ها میان رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل و نتانیاهو فایننشال تایمز: ترامپ آماده تحریم‌های جدید علیه ناوگان روسیه می‌شود نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم رئیس‌جمهور اوکراین بار دیگر مدعی حضور نیرو‌های خارجی در جبهه روسیه شد

آمریکا غرق‌شدن کشتی انگلیسی در دریای سرخ را تأیید کرد

ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا در غرب آسیا با انتشار بیانیه‌ای غرق‌شدن کشتی انگلیسی در دریای سرخ در پی حمله موشکی نیروهای مسلح یمن را تأیید کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۶ - ۱۳ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 03
کد خبر: ۲۳۰۸۷۸

به گزارش راهبرد معاصر، ستاد فرماندهی مرکزی نیروهای آمریکا در غرب آسیا امروز یکشنبه با انتشار بیانیه‌ای در شبکه اجتماعی ایکس غرق‌شدن کشتی انگلیسی در دریای سرخ در پی حمله موشکی نیروهای مسلح یمن را تأیید کرد.

 

در این بیانیه آمده که «کشتی روبی‌مار متعلق به یک شرکت انگلیسی سحرگاه روز شنبه در دریای سرخ غرق شد. این کشتی در ۱۸ فوریه هدف اصابت یک موشک بالستیک متعلق به گروه انصارالله (یمن) قرار گرفت. آن‌گونه که در این بیانیه ادعا شده محموله این کشتی «کود سولفات آمونیوم است و غرق‌شدن آن خطر زیست محیطی در دریای سرخ را در پی دارد.»

 

دولت مردمی یمن دیروز شنبه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که کشتی انگلیسی روبی مار که ۱۳ روز پیش در دریای سرخ مورد حمله قرار گرفته بود، در دریای سرخ غرق شده است.

 

نیروهای مسلح یمن طی هفته‌های اخیر در واکنش به جنایات جنگی رژیم صهیونیستی علیه غزه، هدف قرار دادن کشتی‌ها به مقصد بنادر اراضی اشغالی را آغاز کرده و همچنان با وجود اقدامات نظامی آمریکا و انگلیس به این عملیات خود در دریای سرخ ادامه می‌دهند.

 

ارتش مردمی یمن ۱۳ روز پیش با صدور بیانیه‌ای حمله به کشتی انگلیسی روبی مار در خلیج عدن را تأیید کرده بود. یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن در اظهاراتی از هدف قرار دادن کشتی انگلیسی روبی مار در خلیج عدن در عملیات موشکی خبر داده بود./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار