کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

سرنشینان یک کشتی حادثه دیده در جنوب یمن تخلیه شدند

سرنشینان یک کشتی که دچار یک حادثه هنوز نامعلوم در جنوب یمن شده است، تخلیه شدند، درحالیکه آب در حال نفوذ به کشتی بوده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۷ - ۰۳ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 23
کد خبر: ۲۴۶۷۲۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ سازمان عملیات تجارت دریایی انگلیس امروز یکشنبه گزارش داد که آب به یکی کشتی تجاری نفوذ کرده که نمی‌توان آن را مهار کرد و این رویداد خدمه کشتی را مجبور به ترک آن کرده است.

بر اساس این گزارش خدمه به یک کشتی دیگر که به کمک آنها آمده، منتقل شدند و کشتی رها شده همچنان در جنوب یمن بر روی آب سرگردان است.

این سازمان انگلیسی پیش از این اعلام کرده بود که از یک کشتی که در جنوب شرقی نشطون واقع در جنوب یمن درخواست کمک داده، گزارشی دریافت کرده است.

هنوز جزئیات حادثه روی داده برای این کشتی مشخص نیست. درحالیکه عملیات نیرو‌های مسلح یمن به کشتی‌های مرتبط به رژیم صهیونیستی که از دریای سرخ عبور می‌کنند، تشدید پیدا کرده است.

نشطون بندری در جنوب شرقی یمن و در جنوب دومین استان بزرگ این کشور از حیث مساحت است. ارتش یمن طی عملیات‌های تلافی‌جویانه خود اعلام کرده بود که بعد از دریای سرخ، منافع و مصالح رژیم اسرائیل را در دریای عرب و بعد‌ها در دریای مدیترانه و اقیانوس هند هدف قرار خواهد داد.

سازمان تجارت دریایی انگلیس صبح امروز یکشنبه نیز طی بیانیه‌ای اعلام کرده بود که گزارشی از وقوع حادثه امنیتی در ۶۵ مایل دریایی واقع در غرب بندر الحُدیده یمن دریافت کرده است. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار