صندوق بازنشستگی: در یک سال گذشته تعداد حقوق‌بگیران ۲.۶ درصد افزایش یافته/ ۶۵ درصد این افراد مرد و ۳۵ درصد زن هستند غیرحضوری شدن مدارس آذربایجان شرقی در هفته آینده پلیس راهور دیر خبر داد، اما طرح زوج یا فرد بی‌توقف اجرا می‌شود دورکاری بانوان شاغل ادارات خوزستان در روز چهارشنبه به مناسبت روز زن اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها و شهر‌ها چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است؟ جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد مدارس مازندران به دلیل شیوع آنفولانزا، فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مقاطع آموزشی خراسان رضوی فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مدارس سیستان و بلوچستان فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد کشف قلک‌های ۱۸۰۰ساله مملو از سکه پنجمین پرواز بارورسازی ابر‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه انجام شد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟

۱۶ تا ۱۸ ؛ زمان اوج تصادفات فوتی موتورسواران در تهران

معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ، بازه زمانی 16 تا 18 عصر را با 20 درصد بیشترین زمان وقوع تصادفات فوتی موتورسواران اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۴ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 04
کد خبر: ۲۳۱۱۵۰

به گزارش راهبرد معاصر، معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ سرهنگ احسان مؤمنی در برنامه تلویزیونی شهر امن در خصوص ساعت تصادفات فوتی در شهر تهران اظهار داشت: وقتی ساعات تصادفات موتورسواران را در شهر تهران بررسی می کنیم درمی یابیم که ساعات 16 تا 18 با 20 درصد بیشترین زمان وقوع تصادفات فوتی موتورسواران است.وی افزود: حدود 43 درصد از موتورسواران شهر تهران از این وسیله برای کار و امرار معاش استفاده می کنند.

 

معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ بیان داشت: برخی از موتورسواران در گرمای تابستان و سرمای زمستان به کار خود ادامه می دهند که این خستگی در تصادفات آنان بسیار تاثیر می گذارد.سرهنگ مومنی افزود: ساعات 7 تا 9 صبح نیز 10 درصد تصادفات موتورسواران را در شهر تهران به خود اختصاص داده است.

 

معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ اظهار داشت: بالاترین علت تصادفات در شهر تهران با 42 درصد نیز مربوط به عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه است؛ یعنی راننده با سرعت غیر مجاز تردد کرده و در مواجهه با مانعی بر سر راه مجبور به تغییر مسیر ناگهانی می شود که باعث تصادفات فوتی و واژگونی ها می گردد./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار