به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدمهدی برادران در حاشیه دهمین مراسم تقدیر از واحدهای برتر حامی حقوق مصرفکنندگان استان تهران در جمع خبرنگاران درباره شکایت سوئد درباره تدلید تلفن همراه نوکیا در ایران، اظهار کرد: این موضوع به سازمان حمایت ارجاع داده شده است؛ براساس مصوبه دولت قبلی واحد های تولیدی ملزم به داشتن نمایندگی رسمی بودند اما با توجه به شرایط تحریم این الزام برداشته شده است.
وی افزود: بنابراین اگر به هر دلیلی این واحد توانسته باشد طبق استانداردهای داخل کشور از وزارت ارتباطات و سازمان حمایت مجوزهای لازم را اخذ کند، با توجه به شرایط تحریم دیگر الزامی نیست که مدرک معتبر از کشور میدا برند کسب کند.
معاون وزیر صمت ادامه داد: استفاده از نام برند تلفن همراه نوکیا در رابطه با این واحد تقلب نیست و این شرکت اقدام به مونتاژ کالا میکند.
وی تصریح کرد: اگر کشور مقصد نامهای هم ارسال کرده باشد با توجه به اینکه این کشورها ایران را تحریم کردهاند، نظر آنها برای ما مهم نیست و ما تعهدی به آنها نداریم.
وی گفت:اگر محصول استاندارد باشد میتواند مجوز تولید دریافت کند و نمیتوانیم از آنها بپرسیم که چگونه تحریم را دور زدهاند.
برادران گفت: البته در رابطه با این شرکت یک پرونده مفتوح قضائی هم وجود دارد که منتظر صدور رأی هستیم.
برادران در پاسخ به سوال خبرگزاری تسنیم درباره تولیدرتلفن همراه سامسونگ در ایران گفت: شرکتهایی مانند سامسونگ هم خودشان ارتباطشان با ایران قطع کردند در اصل عدم پایبندی تعهدات در رابطه با نمایندگی این شرکتها مطرح است. /تسنیم