سقف مجاز خرید طلا اعلام شد / مالیات طلا چقدر است؟ کاهش قیمت جدید طلای جهانی امروز جمعه ۳۱ مرداد قیمت دلار و یورو امروز جمعه ۳۱ مرداد + جدول حذف یارانه نقدی ۱۸ میلیون نفر از شهریور / یارانه کدام دهک‌ها قطع می‌شود؟ وزیر راه و شهرسازی: ۶ هزار دستگاه اتوبوس کم داریم/نرخ بلیت پرواز‌های اربعین کنترل شد/در تعداد هواپیما ناترازی داریم سخنگوی صنعت آب: مخازن سد‌های کشور ۴۰ درصد آب دارند معاون وزیر نیرو: به نظر می‌رسد که تا یک ماه آینده، خاموشی بخش خانگی متوقف شود/ به خاطر کمبود آب، تراز ۱۲ هزار و ۵۰۰ مگاواتی نیروگاه‌های برقابی را از دست دادیم پیش‌بینی قیمت طلا و سکه در روز پنجشنبه ۳۰ مرداد ۱۴۰۴ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۳۰ مرداد ۱۴۰۴ نرخ خدمات پستی در کشور افزایش یافت اجرای حکم انفصال از خدمت مدیرعامل شرکت نفت موقتا متوقف شد آغاز تحویل سکه‌های پیش‌فروش ۳۰ مرداد/سکه‌های ۶۲ میلیونی به دست خریداران می‌رسد وزیر صنعت: تعرفه ۸۷ درصد کالا‌ها میان ایران و ارمنستان صفر شد آب سد طالقان به تصفیه‌خانه هشتگرد رسید شرکت برق: به دنبال کاهش ذخایر آبی، برق ۱۰۰ اداره به دلیل عدم رعایت الزامات صرفه‌جویی انرژی، قطع شد

طرح فجرانه کالابرگ‌ها تمدید می‌شود؟

معاون رفاه و امور اقتصادی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: برای ادامه طرح فجرانه کالابرگ‌ها نیازمند اعتبار مضاعف هستیم ‌اما فروردین‌ماه مشخص می‌شود این طرح را ادامه می‌دهیم یا خیر.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۷ - ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 05
کد خبر: ۲۳۱۳۷۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ علیرضا عسگریان معاون رفاه و امور اقتصادی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جمع خبرنگاران با اشاره استقبال مردم از طرح فجرانه کالابرگ‌ها اظهار کرد: نحوه شارژ طرح فجرانه در مرحله نخست به مانند مرحله اول است و دولت در این باره ۱۰ هزار کیلیارد توام هزینه کرده است.
وی افزود: برآورد ها نشان می دهد که مردم بین ۳۴ تا ۳۶ هزار میلیارد تومان به صورت آورده در طرح فجرانه هزینه کرده اند و با این تفاصیل حدود ۴۷ هزار میلیارد تومان وارد سفر مردم شده است.
عسگریان گفت: در مرحله اول ۴۶ میلیون بسته غذایی توزیع شده است و امیدواریم مردم در مرحله دوم نیز استقبال خوبی از طرح فجرانه داشته باشند.
وی درباره زمان شارژ دومین مرحله طرح فجرانه اظهار کرد: مرحله دوم هیجدهم این ماه شارژ می شود و ۲۲۰ هزار تومان اختصاص می‌یابد. توصیه می کنیم یک ماه فرصت دارند و برای خرید از فروشگاه‌ها عجله نکنند.
وی همچینن گفت: حدود ۸۷ درصد از طرح اسقبال مرده کرده اند و عمدتا دهک‌های یک تا ۳ از این طرح استقبال کرده اند.
معاون رفاه و امور اقتصادی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین خاطرنشان کرد: برای ادامه طرح فجرانه کالابرگ‌ها نیازمند اعتبار مضاعفی هستیم ‌ اما در فروردین ماه مشخص می شود که این طرح را ادامه دهیم یا خیر.
وی درباره برخورد با فروشگاه‌های متخلف نیز گفت: ۲۲۰ هزار فروشگاه در این طرح حضور داشتند و ۱۳ هزار فروشگاه تخلف کردند که قریب به ۵هزار فروشگاه از این میزان به چرخه خدمت برگشته اند./فارس

ارسال نظر