واردات بدون ارز دولتی؛ نسخه جدید تنظیم بازار خودرو بیانیه بازاریان اصفهان در خصوص اعلام موضع نسبت به شرایط اقتصادی بازاریان کرمانشاه: انتقاد داریم، اما از چارچوب قانون پیگیری می‌کنیم شرایط واریز وجه پیش‌فروش محصولات ایران‌خودرو دی ۱۴۰۴ میوه شب عید دو برابر سال قبل ذخیره شد جزئیات افزایش پلکانی حقوق ۱۴۰۵ کارمندان و بازنشستگان/ حقوق کارمندان و بازنشستگان ۲۰ تا ۴۳ درصد افزایش می‌یابد فرمول دقیق افزایش حقوق کارمندان و بازنشستگان در سال ۱۴۰۵ واریز مرحله ششم تسهیلات قرض‌الحسنه بازنشستگان + جزئیات  گزارش تحلیلی پیش بینی قیمت دلار برای روز پنجشنبه ۱۱ دی ۱۴۰۴ جزئیات تازه از افزایش ۳۰ درصدی حقوق در بودجه ۱۴۰۵ کاهش قیمت سکه تا ۶ میلیون تومان / جدول آخرین قیمت انواع سکه در بازار ایران جزئیات رقم افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در سال ۱۴۰۵ شعب کشیک بانک‌های تهران پنجشنبه فعال هستند پیش‌فروش ویژه سایپا به مناسبت ولادت حضرت علی (ع) یارانه دهک‌های پایین دو برابر می‌شود؟/ کارت معیشت جایگزین یارانه نان می‌شود؟

آخرین وضعیت پرداخت تسهیلات ساخت مسکن

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: پرداخت تسهیلات ساخت مسکن باید طبق برنامه هفتم و از طریق افزایش سرمایه بانک‌ها اجرایی شود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۲ - ۱۶ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 06
کد خبر: ۲۳۱۵۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ ارسلان مالکی معاون وزیر راه و شهرسازی در خصوص آخرین وضعیت پرداخت تسهیلات ساخت مسکن توسط بانک ها گفت: طبق قانون جهش تولید مسکن، بانک‌ها مکلفند بخشی از تسهیلات پرداختی سالانه خود را به مسکن اختصاص دهند و نرخ سود آن طبق قانون به شورای پول و اعتبار واگذار شده که مصوبه شورا نیز ۲۳ درصد است اما با تلاش وزارت راه و شهرسازی و رئیس جمهوری، نرخ سود تسهیلات مربوط به بخش مسکن به ۱۸ درصد کاهش یافت.

به گفته وی، این ۵ درصد کاهش سود توسط دولت باید برای بانک‌ها جبران شود که دولت در تلاش برای کاهش این نرخ سود است. همچنین با رایزنی‌های که صورت گرفته، بازپرداخت این تسهیلات ۲۰ ساله است.

وی با بیان اینکه تسهیلات مسکن در مقایسه با سایر تسهیلات در حوزه‌های تولید و ... شرایط بسیار بهتری دارد، افزود: اقدام مثبت دیگر این بود که تسهیلات به صورت پلکانی بازپرداخت شود به این صورت که در سال‌های اول کمترین فشار بر متقاضیان وارد شود و اقساط سال‌های اول رقم‌های پایین‌تری باشد.

مدیرعامل سازمان ملی و مسکن گفت: البته علاوه بر این اقدامات هر کار دیگری که لازم باشد برای تسهیل روند پرداخت تسهیلات انجام خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه متاسفانه میزان همکاری بانک ها در پرداخت تسهیلات ساخت مسکن بسیار کم بوده است گفت: در تلاش هستیم که‌ بتوانیم برنامه هفتم در خصوص کاهش اعتبارات بانک های متخلف را اجرا کنیم و از سوی دیگر سیاست های تشویقی برای بانک های ارائه دهنده تسهیلات از جمله افزایش سرمایه را به مرحله اجرایی برسانیم./باشگاه خبرنگاران جوان

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار